Închide meniul

Ce a declarat Victor Pițurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe: „Da, s-au interesat de mine!”

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 9:22

Reclamă
Ce a declarat Victor Pițurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe: Da, s-au interesat de mine!”

Ce a declarat Victor Piţurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe

Victor Piţurcă, în timpul unui meci / Hepta

Victor Pițurcă a oferit declarații despre o posibilă revenire pe banca unei echipe, după trei ani de pauză. După ce a scăpat de problemele cu legea în care a fost implicat în acest început de an, fostul selecționer a dat de înțeles că ar lua în calcul să preia din nou o echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova. Patru luni a petrecut „Piți” pe banca oltenilor, între septembrie 2020 și ianuarie 2021.

Ce a declarat Victor Pițurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe

Victor Pițurcă a dezvăluit că a primit numeroase oferte pentru a prelua din nou o echipă, însă la momentul respectiv, nu a fost interesat de ele. Totodată, fostul selecționer a dezvăluit și din ce campionat a fost ofertat, mai exact campionatul Arabiei Saudite, acolo unde de la începutul anului evoluează și starul Cristiano Ronaldo.

De-a lungul carierei, Victor Pițurcă a mai antrenat în zona Golfului în două mandate. Concret, în perioada octombrie 2014 și iulie 2015 a stat pe banca celor de la Al-Ittihad, iar ulterior a revenit la aceeași echipă, la jumătate de sezon distanță după ce a plecat.

„Da, am avut echipe care s-au interesat de mine, dar nu m-a interesat pe mine în momentul ăsta. Din lumea arabă. Arabia Saudită e un campionat puternic cu mulți jucători valoroși și iată că a ajuns acolo și Ronaldo”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sport.ro.

Reclamă

Victor Pițurcă a trecut printr-o perioadă complicată. Fostul selecționer a fost audiat de DNA, alături de fiul său, și ulterior a fost plasat sub control judiciar. Fostul selecționer a fost anchetat pentru achiziționarea de măști de protecție neconforme în perioada pandemiei de Covid-19.

Victor Pițurcă a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei României, a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1. În prezent, clasamentul Ligii 1 este condus de Farul Constanța, cu 55 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Victor Pițurcă este de părere că FCSB deține cel mai bun lot de jucători din Liga 1. Însă, acesta atrage atenția la faptul că, în actualul sezon, patru echipe se luptă la câștigarea titlului de campioană: Farul, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că FCSB e în continuare în lupta la titlu, chiar și Craiova. Nu e diferență mare ca valoare. Eu cred că FCSB ar avea cel mai bun lot.

O echipă care joacă la un nivel bun poate să învingă orice echipă din campionatul nostru. Eu cred că bătălia se va duce în patru: Farul Constanța, Clujul, FCSB și Craiova. Oricare dintre aceste echipe, dacă prinde un culoar bun și câștigă meci de meci, poate să câștige acest campionat”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” Vezi toate știrile
Citește și