Închide meniul

Ce a declarat Victor Pițurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe: „Da, s-au interesat de mine!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 9:22

Ce a declarat Victor Pițurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe: Da, s-au interesat de mine!”

Ce a declarat Victor Piţurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe

Victor Piţurcă, în timpul unui meci / Hepta

Victor Pițurcă a oferit declarații despre o posibilă revenire pe banca unei echipe, după trei ani de pauză. După ce a scăpat de problemele cu legea în care a fost implicat în acest început de an, fostul selecționer a dat de înțeles că ar lua în calcul să preia din nou o echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova. Patru luni a petrecut „Piți” pe banca oltenilor, între septembrie 2020 și ianuarie 2021.

Ce a declarat Victor Pițurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe

Victor Pițurcă a dezvăluit că a primit numeroase oferte pentru a prelua din nou o echipă, însă la momentul respectiv, nu a fost interesat de ele. Totodată, fostul selecționer a dezvăluit și din ce campionat a fost ofertat, mai exact campionatul Arabiei Saudite, acolo unde de la începutul anului evoluează și starul Cristiano Ronaldo.

De-a lungul carierei, Victor Pițurcă a mai antrenat în zona Golfului în două mandate. Concret, în perioada octombrie 2014 și iulie 2015 a stat pe banca celor de la Al-Ittihad, iar ulterior a revenit la aceeași echipă, la jumătate de sezon distanță după ce a plecat.

„Da, am avut echipe care s-au interesat de mine, dar nu m-a interesat pe mine în momentul ăsta. Din lumea arabă. Arabia Saudită e un campionat puternic cu mulți jucători valoroși și iată că a ajuns acolo și Ronaldo”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sport.ro.

Reclamă

Victor Pițurcă a trecut printr-o perioadă complicată. Fostul selecționer a fost audiat de DNA, alături de fiul său, și ulterior a fost plasat sub control judiciar. Fostul selecționer a fost anchetat pentru achiziționarea de măști de protecție neconforme în perioada pandemiei de Covid-19.

Victor Pițurcă a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei României, a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1. În prezent, clasamentul Ligii 1 este condus de Farul Constanța, cu 55 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Victor Pițurcă este de părere că FCSB deține cel mai bun lot de jucători din Liga 1. Însă, acesta atrage atenția la faptul că, în actualul sezon, patru echipe se luptă la câștigarea titlului de campioană: Farul, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că FCSB e în continuare în lupta la titlu, chiar și Craiova. Nu e diferență mare ca valoare. Eu cred că FCSB ar avea cel mai bun lot.

O echipă care joacă la un nivel bun poate să învingă orice echipă din campionatul nostru. Eu cred că bătălia se va duce în patru: Farul Constanța, Clujul, FCSB și Craiova. Oricare dintre aceste echipe, dacă prinde un culoar bun și câștigă meci de meci, poate să câștige acest campionat”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și