Închide meniul

Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948: „Sigur că se rejoacă meciul. Pe PlayStation!”

Sebastian Cristian Publicat: 25 februarie 2023, 20:10

Reclamă
Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948: Sigur că se rejoacă meciul. Pe PlayStation!”

Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948

Cosmin Matei, în timpul unui interviu / Captură Prima Sport

Cosmin Matei a avut un mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948. Mijlocașul celor de la Sepsi nu crede că meciul direct ar trebui să se rejoace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de Disciplină a FRF le-a acordat victoria celor de la Sepsi, după scandările xenofobe ale galeriei din Oltenia. Formația din Bănie vrea ca meciul să fie rejucat, însă Cosmin Matei nu este de acord cu un asemenea scenariu.

Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948: „Sigur că se rejoacă meciul. Pe PlayStation!”

La finalul meciului dintre Sepsi și Hermannstadt, câștigat de covăsneni cu 2-1, Cosmin Matei a ținut să le transmită un mesaj ironic celor de la FC U Craiova 1948.

„Nu cred că se rejoacă meciul pentru că nu are de ce să se rejoace. Pe PlayStation dacă vor să îl rejoace. Decizia, dupa părerea mea, e finală şi cine greşeşte trebuie să plătească!

Îi respectăm, sunt o echipă bună, dar şi noi suntem o echipa solidă şi consider că putem face faţă cu brio. Avem un final de sezon cu echipe puternice, dar în momente de genul acesta se vede unde te afli şi este un test bun pentru fiecare jucător!”, a declarat Cosmin Matei la finalul meciului cu Hermannstadt, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu anunţă că Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca: „În maximum 10-12 zile”

Adrian Mititelu anunţă că meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, întrerupt de Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe, se va rejuca. Patronul oltenilor e sigur că va câştiga la Comisia de Apel sau la TAS. A transmis că regulamentul este de partea echipei sale.

„Sunt trei puncte pe care le are Sepsi şi ele nu există, nu au câştigat aceste puncte. Este o decizie fără acoperire. Acum, când vorbim noi, suntem pe loc de play-off. În ultima săptămâna din sezonul regulat eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sfântu Gheorghe.

Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism. Nu există în România în regulament să întrerupi pentru scandări xenofobe, doar pentru rasism. În regulamentul din România şi de la UEFA nu există această prevedere că se poate întrerupe meciul pentru xenofobie. Decizia este nulă pentru că regulamentul nu prevede întreruperea meciului decât pentru rasism.

Reclamă 4 / 0/3

UEFA, care e tatăl nostru, nu are nici măcar pentru rasism. Nu acordă forfait. Numai în România a fost această nebunie. Noi vom juca meciul de la Sfântu Gheorghe, că sunt convins că Comisia de Apel nu va ezita să admită acea situaţie, pentru că nu avem în regulament oprirea meciului pentru motive de scandări xenofobe.

Unui jucător de culoare sau unuia care e de etnie rromă i se strigă şi atunci el nu mai poate să se concentreze, dar ce treabă au jucătorii cu scandarile xenofobe, că zice unul cu ungurii sau cu românii, cu turcii sau cu tătarii?

Da, domnul Burleanu a respectat paşii, dar a confundat, că nu erau scandări rasiste. Prin urmare, 101% meciul cu Sepsi se va juca la Sfântu Gheorghe, în maximum 10-12 zile”, a declarat Adrian Mititelu la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și