Închide meniul

Imagini jenante la meciul lui Mayweather de aseară! ”Doar englezii puteau face așa ceva”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 26 februarie 2023, 10:38

Imagini jenante la meciul lui Mayweather de aseară! ”Doar englezii puteau face așa ceva”

Floyd Mayweather (centre) sits on the ropes between rounds during an exhibition fight at The O2, London.

Floyd Mayweather este unul dintre cei mai buni boxeri din istoria de peste 100 de ani a acestui sport.

Imagini jenante la meciul lui Mayweather de aseară. Marele boxer a luptat într-un nou meci demonstrativ care s-a dovedit a fi un eșec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather este unul dintre cei mai buni boxeri din istoria de peste 100 de ani a acestui sport. Americanul a facut peste 1 miliard de dolari din box, și continuă să facă o avere chiar și după ce s-a retras.

Acesta s-a apucat de meciuri demonstrative în urmă cu 6 ani, atunci când a boxat cu Conor McGregor. Succesul acelui meci i-a adus peste 300 de milioane de dolari. De atunci, Mayweather a boxat peste tot în lume. Japonia, SUA, UAE iar acum a ajuns și în Anglia.

Imagini jenante la meciul lui Mayweather de aseară!

Doar englezii puteau lăsa tribunele goale la un meci al marelui Mayweather. Americanul nu este iubit în Regat, în special de când l-a distrus pe favoritul englezilor, Ricky Hatton.

Astfel, doar câteva mii de spectatori au venit să vadă meciul, deși capacitatea arenei O2 din Londra este de 20.000 de locuri. Organizatorii au încercat să salveze situația în ultima clipă.

Reclamă

În ziua meciului, biletele s-au vândut cu o reducere de 20%. Ba chiar unele agenții au pus la vânzare bilete de 5 lire, anunță presa din Anglia.

Deși umple arenele de box peste tot unde se duce, din Las Vegas în Saitama și Abu Dhabi, Mayweather a boxat în fața unei arene aproape goale. Meciul cu Chalmers, un luptător mediocru de MMA, nici nu a mai contat. A fost o demonstrație pentru nimeni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și