Închide meniul

PAOK, victorie fabuloasă în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat cu 6-0. Antrenorul român, furios la final: “Nu ne respectă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2023, 9:32

Reclamă
PAOK, victorie fabuloasă în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat cu 6-0. Antrenorul român, furios la final: “Nu ne respectă!”

Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată de Panathinaikos în prelungiri

Răzvan Lucescu/ Profimedia

PAOK a obținut o victorie fabuloasă în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 6-0 împotriva lui Ionikos, în etapa a 25-a din prima ligă elenă. PAOK s-a distrat cu penultima clasată și s-a apropiat la 5 puncte de liderul AEK Atena, cu o singură rundă rămasă până la startul play-off-ului. La pauză, tabela indica 4-0 în favoarea formației lui Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară de vis pentru PAOK. Formația antrenată de Răzvan Lucescu a dat recital de goluri în fața celor de la Ionikos și continuă lupta pentru titlul de campioană a Greciei.

PAOK, victorie fabuloasă în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat cu 6-0

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru oaspeți. Ionikos și-a dat autogol după numai două minute, apoi a urmat un festival de goluri din partea lui PAOK.

Konstantelias (24′), Thomas (28′), Zivkovic (30′), Kedziora (54′) și Tzimas (90+1) au marcat pentru echipa lui Lucescu și au bifat o victorie fantastică în fața propriilor fani.

Oaspeții au rămas în inferioritate numerică în debutul reprizei a doua, după eliminarea lui Machach, iar meciul s-a transformat în antrenament pentru PAOK.

Reclamă

După succesul răsunător de duminică seara, PAOK se menține pe locul 4 în Grecia, la 5 puncte în spatele liderului AEK Atena. De notat că echipa din capitala Greciei încă n-a jucat în această etapă.

În ciuda victoriei colosale obținute de echipa sa, Răzvan Lucescu a fost nervos la finalul meciului. Tehnicianul român i-a “taxat” din nou pe arbitri. Lucescu se află în “război” cu aceștia în actualul sezon, din cauza mai multor decizii controversate luate în meciurile disputate de PAOK.

Răzvan Lucescu, nervos pe arbitri după ce PAOK a câștigat cu 6-0: „Nu suntem respectați!”

Lucescu a tras un semnal de alarmă după PAOK – Ionikos 6-0. Românul consideră că arbitrii nu arată respect față de echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu a atras atenția că golurile marcate de PAOK în acest sezon au fost verificate constant de VAR, deși nu întotdeauna a fost cazul.

“Nu am prea multe de comentat. Am profitat de șansele noastre și am marcat multe goluri. Suntem mulțumiți de ce s-a întâmplat astăzi. Dar nu suntem respectați de oamenii care iau decizii, de arbitri și de VAR. Iar asta mă enervează. Nu sunt corecți cu noi. Este și vina noastră, pentru că facem greșeli, dar am pierdut multe puncte din cauza arbitrajului.

PAOK are un management diferit de celelalte echipe. Golurile noastre sunt normale, însă sunt verificate unul sau două minute de VAR. Unde era VAR-ul în Ioannina și Tripoli?”, a spus Răzvan Lucescu, după PAOK – Ionikos 6-0, citat de kingsport.gr.

PAOK este pe locul 4 în campionatul Greciei, cu o singură etapă rămasă din sezonul regular. Echipa lui Răzvan Lucescu a înregistrat 14 victorii, 9 remize și 2 înfrângeri în stagiunea curentă.

PAOK se pregătește pentru play-off-ul încins din Grecia, în care formația românului se va lupta pentru titlu cu AEK, Panathinaikos, Olympiacos, Volos și Aris.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și