Închide meniul

PAOK, victorie fabuloasă în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat cu 6-0. Antrenorul român, furios la final: “Nu ne respectă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2023, 9:32

PAOK, victorie fabuloasă în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat cu 6-0. Antrenorul român, furios la final: “Nu ne respectă!”

Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată de Panathinaikos în prelungiri

Răzvan Lucescu/ Profimedia

PAOK a obținut o victorie fabuloasă în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 6-0 împotriva lui Ionikos, în etapa a 25-a din prima ligă elenă. PAOK s-a distrat cu penultima clasată și s-a apropiat la 5 puncte de liderul AEK Atena, cu o singură rundă rămasă până la startul play-off-ului. La pauză, tabela indica 4-0 în favoarea formației lui Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară de vis pentru PAOK. Formația antrenată de Răzvan Lucescu a dat recital de goluri în fața celor de la Ionikos și continuă lupta pentru titlul de campioană a Greciei.

PAOK, victorie fabuloasă în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat cu 6-0

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru oaspeți. Ionikos și-a dat autogol după numai două minute, apoi a urmat un festival de goluri din partea lui PAOK.

Konstantelias (24′), Thomas (28′), Zivkovic (30′), Kedziora (54′) și Tzimas (90+1) au marcat pentru echipa lui Lucescu și au bifat o victorie fantastică în fața propriilor fani.

Oaspeții au rămas în inferioritate numerică în debutul reprizei a doua, după eliminarea lui Machach, iar meciul s-a transformat în antrenament pentru PAOK.

Reclamă

După succesul răsunător de duminică seara, PAOK se menține pe locul 4 în Grecia, la 5 puncte în spatele liderului AEK Atena. De notat că echipa din capitala Greciei încă n-a jucat în această etapă.

În ciuda victoriei colosale obținute de echipa sa, Răzvan Lucescu a fost nervos la finalul meciului. Tehnicianul român i-a “taxat” din nou pe arbitri. Lucescu se află în “război” cu aceștia în actualul sezon, din cauza mai multor decizii controversate luate în meciurile disputate de PAOK.

Răzvan Lucescu, nervos pe arbitri după ce PAOK a câștigat cu 6-0: „Nu suntem respectați!”

Lucescu a tras un semnal de alarmă după PAOK – Ionikos 6-0. Românul consideră că arbitrii nu arată respect față de echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu a atras atenția că golurile marcate de PAOK în acest sezon au fost verificate constant de VAR, deși nu întotdeauna a fost cazul.

“Nu am prea multe de comentat. Am profitat de șansele noastre și am marcat multe goluri. Suntem mulțumiți de ce s-a întâmplat astăzi. Dar nu suntem respectați de oamenii care iau decizii, de arbitri și de VAR. Iar asta mă enervează. Nu sunt corecți cu noi. Este și vina noastră, pentru că facem greșeli, dar am pierdut multe puncte din cauza arbitrajului.

PAOK are un management diferit de celelalte echipe. Golurile noastre sunt normale, însă sunt verificate unul sau două minute de VAR. Unde era VAR-ul în Ioannina și Tripoli?”, a spus Răzvan Lucescu, după PAOK – Ionikos 6-0, citat de kingsport.gr.

PAOK este pe locul 4 în campionatul Greciei, cu o singură etapă rămasă din sezonul regular. Echipa lui Răzvan Lucescu a înregistrat 14 victorii, 9 remize și 2 înfrângeri în stagiunea curentă.

PAOK se pregătește pentru play-off-ul încins din Grecia, în care formația românului se va lupta pentru titlu cu AEK, Panathinaikos, Olympiacos, Volos și Aris.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și