Închide meniul
EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948, după acuzele de blat înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Sunt nişte aberaţii. Doar oameni care au procedat aşa pot crede asta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2023, 15:58

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948, după acuzele de blat înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Sunt nişte aberaţii. Doar oameni care au procedat aşa pot crede asta

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948

Laszlo Dioszegi, înaintea unui meci / Hepta

Laszlo Dioszegi a venit cu un răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948, după ce Marcel Puşcaş a anunţat că se duce la meciul dintre Sepsi şi CFR Cluj, lăsând să se înţeleagă că se teme de un meci câştigat uşor de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o victorie în duelul cu CFR, Sepsi este calificată matematic în play-off. Asta dacă decizia Comisiei de Disciplină rămâne aceeaşi, 3-0 la masa verde la partida Sepsi – FC U Craiova 1948. Oltenii susţin că CFR ar ceda meciul de azi, pentru a primi şase puncte în cele două partide din play-off.

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948

„Din păcate, o singură dată am învins pe CFR Cluj. Nu suntem într-o formă foarte bună. Eu am încredere în băteţi. Mi-e teamă pentru ambele meciuri, cu CFR şi cu FCSB. Dacă nu câştigăm, dar băieţii s-au dăruit, o să trec peste.

Sunt nişte aberaţii că noi suntem în relaţii bune cu CFR şi că noi câştigăm azi şi le dăm şase puncte în play-off. Deja îmi vine să râd. Cine spune asta nu cunoaşte clubul Sepsi. Să se întâmple aşa ceva în 2023? Poate în anii 90, ştie toată lumea ce a fost în fotbal. Nu cred că acum cineva are curaj să se gândească la aşa ceva.

Doar oameni care au procedat aşa pot crede asta. Teoria conspiraţiei e folosită des în Liga 1. Omul dacă se gândeşte la aşa ceva la echipa adversă, ei ar face aşa ceva. Lucruri de genul ăsta nu suntem în stare nici măcar să ne gândim. Nu avem o relaţie mai bună cu CFR decât cu FCSB. Noi vrem să jucăm fotbal. Dacă pierdem, să pierdem cu capul sus. Nu intrăm în play-off cu orice preţ”, a spus Laszlo Dioszegi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Marcel Puşcaş, atac dur la adresa lui Sepsi

„Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe.

La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”.

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la „masa verde” partida cu FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și