Închide meniul

Decizia luată de PSG în privința lui Hakimi, acuzat de viol! Anunțul făcut înaintea meciului „de foc” cu Bayern Munchen

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2023, 11:57

Decizia luată de PSG în privința lui Hakimi, acuzat de viol! Anunțul făcut înaintea meciului „de foc cu Bayern Munchen

Achraf Hakimi a fost inculpat pentru viol

Achraf Hakimi a fost inculpat pentru viol / Profimedia

S-a aflat decizia luată de PSG în privința lui Achraf Hakimi, fotbalistul acuzat de viol. Fundașul marocan este acuzat de o tânără de 24 de ani că a violat-o pe 25 februarie, la locuinţa jucătorului din Boulogne-Billancourt (Franța). Ulterior, starul campioanei din Ligue 1 a fost inculpat pentru viol și plasat sub control judiciar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hakimi își continuă activitatea la PSG, în timp ce așteaptă decizia finală a judecătorilor.

Decizia luată de PSG în privința lui Hakimi, acuzat de viol! Anunțul făcut înaintea meciului „de foc” cu Bayern Munchen

În ciuda scandalului în care este implicat, PSG a decis să îl includă pe Achraf Hakimi în lotul pentru meciul cu Bayern Munchen, din manșa retur a optimilor UEFA Champions League.

Fundașul de 24 de ani, născut la Madrid, se numără printre cei 22 de jucător ai lui Christophe Galtier care au făcut deplasarea în Germania.

Reclamă

Hakimi revine în lotul lui PSG după 3 meciuri în care a lipsit din cauza unei accidentări la coapsă. Fundașul campioanei Franței a ratat partidele cu Lille (4-3), Marseille (3-0) și Nantes (4-2).

Achraf Hakimi a fost inclus în lotul lui PSG pentru meciul cu Bayern Munchen, din UEFA Champions League

PSG va încerca să întoarcă rezultatul și să obțină calificarea în sferturile UEFA Champions League. Fără Neymar, care va rata restul sezonului, formația pariziană va porni cu un handicap de un gol în returul cu Bayern Munchen.

Bavarezii s-au impus în turul de pe Parc des Princes cu 1-0, grație golului marcat de Kingsley Coman. Achraf Hakimi a jucat 45 de minute în duelul de la Paris, fiind înlocuit la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul marocan a bifat 31 de apariții în toate competițiile din acest sezon, reușind să marcheze 4 goluri și să expedieze 5 pase decisive.

Achraf Hakimi a fost inclus în echipa anului 2022, la gala „FIFA The Best”. 70 de milioane de euro este cota de piață a lui Hakimi, potrivit transfermarkt.com.

Meciul Bayern Munchen – PSG se va disputa miercuri, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Avocata lui Achraf Hakimi susține că acuzațiile de viol sunt false

Fanny Colin, avocata lui Hakimi, îl apără cu vehemenţă pe starul de la PSG, despre care susţine că este deschis să ofere declaraţii în faţa justiţiei, pentru ca totul să se clarifice cât mai repede.

Totodată, avocata fundaşului marocan a declarat că clubul francez, PSG, îl susţine pe jucător în scandalul de amploare din Franţa.

„Acuzațiile sunt false. Achraf este calm și la dispoziția justiției. Clubul Paris Saint Germain este de asemenea de partea jucătorului, care a nergat vehement acuzațiile. Cei de la PSG au încredere în justiție.

Este un club care promovează respectul atât pe teren, cât și în afara gazonului”, a declarat avocata lui Achraf Hakimi, Fanny Colin, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și