Închide meniul

Achraf Hakimi, inculpat pentru viol! Veste groaznică pentru starul de la PSG

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 14:01

Achraf Hakimi, inculpat pentru viol! Veste groaznică pentru starul de la PSG

Achraf Hakimi, inculpat pentru viol

Achraf Hakimi, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Achraf Hakimi (24 de ani) a fost inculpat pentru viol! Starul celor de la PSG este acuzat de o tânără de 24 de ani că a violat-o, sâmbăta trecută, la locuinţa jucătorului, din Boulogne-Billancourt (Franța).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Achraf Hakimi a fost transferat de PSG, în vara lui 2021, de la Inter Milano, pentru 68 de milioane de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2026 cu formația pariziană.

Achraf Hakimi, inculpat pentru viol

Achraf Hakimi a fost inculpat, joi, pentru viol, a anunţat Parchetul din Nanterre, potrivit AFP. Jucătorul PSG-ului a fost audiat de anchetatori din Hauts-de-Seine, iar apoi a fost inculpat şi plasat sub control judiciar.

Jucătorul a fost audiat de anchetatori din Hauts-de-Seine, iar apoi a fost inculpat şi plasat sub control judiciar.

Avocata lui Achraf Hakimi a dat cărţile pe faţă

Fanny Colin, avocata lui Hakimi, îl apără cu vehemenţă pe starul de la PSG, despre care susţine că este deschis să ofere declaraţii în faţa justiţiei, pentru ca totul să se clarifice cât mai repede.

Reclamă

Totodată, avocata fundaşului marocan a declarat că clubul francez, PSG, îl susţine pe jucător în scandalul de amploare din Franţa.

„Acuzațiile sunt false. Achraf este calm și la dispoziția justiției. Clubul Paris Saint Germain este de asemenea de partea jucătorului, care a nergat vehement acuzațiile. Cei de la PSG au încredere în justiție.

Este un club care promovează respectul atât pe teren, cât și în afara gazonului”, a declarat avocata lui Achraf Hakimi, Fanny Colin, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă 4 / 0/3

Dani Alves este în arest după acuzaţii de viol

Un alt fotbalist de renume, Dani Alves, este în arest, în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, fiind încarcerat din data de 20 ianuarie.

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura „Pumelor”, echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

„În urmă cu fix o lună a trebuit să iau cea mai grea decizie din viața mea: să te las să pleci. Încă am senzația că, atunci când ajung acasă, o să mă primești cu entuziasm. Doare atât de tare să-ți simt mirosul și să nu te ascult.

Am atât de multă nevoie de îmbrățișarea ta, să te văd că râzi sau că dansezi… Am nevoie de bucuria ta. Mi-ai spus să nu plâng și promit că voi face tot posibilul să nu fac asta.

Trăiesc cele mai agitate zile, dar frigul acela interior mă însoțește mereu… Si uneori, mă rupe în mii de bucăți. Mă simt singură, stii? Mi-ai spus că oriunde aș fi, vei fi cu mine, dar nu te simt. Mulți oameni mă vor iubi și mă vor aprecia, dar dragostea de mamă este unică”, a fost mesajul postat de Joana Sanz, soția lui Dani Alves, pe contul de Instagram.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și