Închide meniul

Decizia luată de PSG în privința lui Hakimi, acuzat de viol! Anunțul făcut înaintea meciului „de foc” cu Bayern Munchen

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2023, 11:57

Decizia luată de PSG în privința lui Hakimi, acuzat de viol! Anunțul făcut înaintea meciului „de foc cu Bayern Munchen

Achraf Hakimi a fost inculpat pentru viol

Achraf Hakimi a fost inculpat pentru viol / Profimedia

  • Decizia luată de PSG în privința lui Hakimi, acuzat de viol
  • Anunțul făcut înaintea meciului „de foc” cu Bayern Munchen

S-a aflat decizia luată de PSG în privința lui Achraf Hakimi, fotbalistul acuzat de viol. Fundașul marocan este acuzat de o tânără de 24 de ani că a violat-o pe 25 februarie, la locuinţa jucătorului din Boulogne-Billancourt (Franța). Ulterior, starul campioanei din Ligue 1 a fost inculpat pentru viol și plasat sub control judiciar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hakimi își continuă activitatea la PSG, în timp ce așteaptă decizia finală a judecătorilor.

Decizia luată de PSG în privința lui Hakimi, acuzat de viol! Anunțul făcut înaintea meciului „de foc” cu Bayern Munchen

În ciuda scandalului în care este implicat, PSG a decis să îl includă pe Achraf Hakimi în lotul pentru meciul cu Bayern Munchen, din manșa retur a optimilor UEFA Champions League.

Reclamă

Fundașul de 24 de ani, născut la Madrid, se numără printre cei 22 de jucător ai lui Christophe Galtier care au făcut deplasarea în Germania.

Reclamă

Hakimi revine în lotul lui PSG după 3 meciuri în care a lipsit din cauza unei accidentări la coapsă. Fundașul campioanei Franței a ratat partidele cu Lille (4-3), Marseille (3-0) și Nantes (4-2).

Achraf Hakimi a fost inclus în lotul lui PSG pentru meciul cu Bayern Munchen, din UEFA Champions League

PSG va încerca să întoarcă rezultatul și să obțină calificarea în sferturile UEFA Champions League. Fără Neymar, care va rata restul sezonului, formația pariziană va porni cu un handicap de un gol în returul cu Bayern Munchen.

Bavarezii s-au impus în turul de pe Parc des Princes cu 1-0, grație golului marcat de Kingsley Coman. Achraf Hakimi a jucat 45 de minute în duelul de la Paris, fiind înlocuit la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul marocan a bifat 31 de apariții în toate competițiile din acest sezon, reușind să marcheze 4 goluri și să expedieze 5 pase decisive.

Achraf Hakimi a fost inclus în echipa anului 2022, la gala „FIFA The Best”. 70 de milioane de euro este cota de piață a lui Hakimi, potrivit transfermarkt.com.

Meciul Bayern Munchen – PSG se va disputa miercuri, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Avocata lui Achraf Hakimi susține că acuzațiile de viol sunt false

Fanny Colin, avocata lui Hakimi, îl apără cu vehemenţă pe starul de la PSG, despre care susţine că este deschis să ofere declaraţii în faţa justiţiei, pentru ca totul să se clarifice cât mai repede.

Totodată, avocata fundaşului marocan a declarat că clubul francez, PSG, îl susţine pe jucător în scandalul de amploare din Franţa.

„Acuzațiile sunt false. Achraf este calm și la dispoziția justiției. Clubul Paris Saint Germain este de asemenea de partea jucătorului, care a nergat vehement acuzațiile. Cei de la PSG au încredere în justiție.

Este un club care promovează respectul atât pe teren, cât și în afara gazonului”, a declarat avocata lui Achraf Hakimi, Fanny Colin, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet