Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi: „Ancelotti a făcut schimbarea pe care a vrut-o el!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 20:11

Reclamă
Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi: Ancelotti a făcut schimbarea pe care a vrut-o el!”

Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi

Gigi Becali și Silvio Berlusconi / Hepta și Profimedia

Gigi Becali a fost comparat cu Silvio Berlusconi, fostul patron de la AC Milan! Adrian Porumboiu a povestit cum l-a surprins pe Berlusconi în timp ce îi dicta schimbările lui Carlo Ancelotti, în perioada în care se afla la „cârma” italienilor de la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silvio Berlusconi a fost, timp de 31 de ani, finanțatorul celor de la AC Milan, în perioada 1986 – 2017.

Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi

Având în vedere că Gigi Becali obișnuiește să facă schimbările FCSB-ului, din timpul meciurilor, Adrian Porumboiu l-a comparat pe finanțatorul roș-albaștrilor cu Silvio Berlusconi.

Fostul arbitru FIFA și patron la FC Vaslui susține că, în timpul unei partide AC Milan – Barcelona, la care a fost observator de arbitri, l-a surprins pe Berlusconi cum îi dicta antrenorului Carlo Ancelotti ce schimbări să efectueze.

„Nu doar Gigi și se amestecă în treaba asta. Și Berlusconi, de exemplu. Fiind observator de arbitri la un meci Milan cu Barcelona, eram lângă Berlusconi. Berlusconi i-a spus lui Ancelotti și, atunci, a făcut schimbarea pe care a vrut-o Berlusconi. Iar aici vorbim despre Ancelotti. Aia o faci într-un mod așa… dar când tu pui doi grădinari să păzească o centrală atomică, e greu”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Ce i-a spus Augusto Inacio lui Adrian Porumboiu

Ba mai mult, Adrian Porumboiu, care, în trecut, a recunoscut că și el se băga peste antrenori la FC Vaslui, a dezvăluit faptul că Augusto Inacio, fost antrenor la FC Vaslui în 2012, i-a solicitat ca, la început de săptămână, să-i transmită preferințele sale în privința jucătorilor care se vor afla, în teren, la următorul meci.

„Eu am avut cea mai mare pleiadă de antrenori cu nume. Am avut un antrenor care mi-a spus foarte clar, e vorba de Inacio: «Domne, dacă ai o preferință, spune-mi de luni, la antrenament, ca să-l pregătesc să joace». Iar el îl pregătea pe ăla să joace. Așa se întâmplă oriunde în lume”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Bănel Nicoliță, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali după ce l-a scos din echipă pe Iulian Cristea

Iulian Cristea a fost scos din primul „11” al FCSB-ului, după ce a marcat un autogol în partida FCSB – Universitatea Craiova, care a contat pentru etapa a 26-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al FCSB-ului, a avut un discurs „acid” la adresa lui Gigi Becali, despre care spune că ar avea o problemă personală cu Iulian Cristea.

„Din punctul meu de vedere, linia de fund, moartă! Cu Tamm și Dawa, praf! Clar! Mă întrebați pe mine de ce nu joacă Cristea? Sunt alții care se pricep… Vine după o accidentare, îți joacă bine cu CFR Cluj, după aia vine un corner și o scoți… Atunci e o problemă. Eu nu o înțeleg, și eu am jucat… Înseamnă că ai ceva personal cu Iulian Cristea. A greșit undeva, nu-ți place fața lui și nu-l bagi.

E posibil ca lui Gigi Becali să nu-i placă de Cristea. Un jucător care vine după o acidentare, îți joacă perfect, a doua etapă nu-ți face o greșeală individuală, e un corner unde portarul iese greșit și dai vina doar pe el? E clar că în momentul ăla ai ceva cu el personal. Așa cred eu”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și