Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi: „Ancelotti a făcut schimbarea pe care a vrut-o el!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 20:11

Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi: Ancelotti a făcut schimbarea pe care a vrut-o el!”

Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi

Gigi Becali și Silvio Berlusconi / Hepta și Profimedia

Gigi Becali a fost comparat cu Silvio Berlusconi, fostul patron de la AC Milan! Adrian Porumboiu a povestit cum l-a surprins pe Berlusconi în timp ce îi dicta schimbările lui Carlo Ancelotti, în perioada în care se afla la „cârma” italienilor de la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silvio Berlusconi a fost, timp de 31 de ani, finanțatorul celor de la AC Milan, în perioada 1986 – 2017.

Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi

Având în vedere că Gigi Becali obișnuiește să facă schimbările FCSB-ului, din timpul meciurilor, Adrian Porumboiu l-a comparat pe finanțatorul roș-albaștrilor cu Silvio Berlusconi.

Fostul arbitru FIFA și patron la FC Vaslui susține că, în timpul unei partide AC Milan – Barcelona, la care a fost observator de arbitri, l-a surprins pe Berlusconi cum îi dicta antrenorului Carlo Ancelotti ce schimbări să efectueze.

„Nu doar Gigi și se amestecă în treaba asta. Și Berlusconi, de exemplu. Fiind observator de arbitri la un meci Milan cu Barcelona, eram lângă Berlusconi. Berlusconi i-a spus lui Ancelotti și, atunci, a făcut schimbarea pe care a vrut-o Berlusconi. Iar aici vorbim despre Ancelotti. Aia o faci într-un mod așa… dar când tu pui doi grădinari să păzească o centrală atomică, e greu”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Ce i-a spus Augusto Inacio lui Adrian Porumboiu

Ba mai mult, Adrian Porumboiu, care, în trecut, a recunoscut că și el se băga peste antrenori la FC Vaslui, a dezvăluit faptul că Augusto Inacio, fost antrenor la FC Vaslui în 2012, i-a solicitat ca, la început de săptămână, să-i transmită preferințele sale în privința jucătorilor care se vor afla, în teren, la următorul meci.

„Eu am avut cea mai mare pleiadă de antrenori cu nume. Am avut un antrenor care mi-a spus foarte clar, e vorba de Inacio: «Domne, dacă ai o preferință, spune-mi de luni, la antrenament, ca să-l pregătesc să joace». Iar el îl pregătea pe ăla să joace. Așa se întâmplă oriunde în lume”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Bănel Nicoliță, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali după ce l-a scos din echipă pe Iulian Cristea

Iulian Cristea a fost scos din primul „11” al FCSB-ului, după ce a marcat un autogol în partida FCSB – Universitatea Craiova, care a contat pentru etapa a 26-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al FCSB-ului, a avut un discurs „acid” la adresa lui Gigi Becali, despre care spune că ar avea o problemă personală cu Iulian Cristea.

„Din punctul meu de vedere, linia de fund, moartă! Cu Tamm și Dawa, praf! Clar! Mă întrebați pe mine de ce nu joacă Cristea? Sunt alții care se pricep… Vine după o accidentare, îți joacă bine cu CFR Cluj, după aia vine un corner și o scoți… Atunci e o problemă. Eu nu o înțeleg, și eu am jucat… Înseamnă că ai ceva personal cu Iulian Cristea. A greșit undeva, nu-ți place fața lui și nu-l bagi.

E posibil ca lui Gigi Becali să nu-i placă de Cristea. Un jucător care vine după o acidentare, îți joacă perfect, a doua etapă nu-ți face o greșeală individuală, e un corner unde portarul iese greșit și dai vina doar pe el? E clar că în momentul ăla ai ceva cu el personal. Așa cred eu”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, comparat cu Silvio Berlusconi
  • 72 de ani are Adrian Porumboiu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 LIVE VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și