Închide meniul

PSG, gafe în lanţ la golul marcat de Choupo-Moting! Înlocuitorul lui Robert Lewandowksi la Bayern înscrie pe bandă rulantă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 23:52

Reclamă
PSG, gafe în lanţ la golul marcat de Choupo-Moting! Înlocuitorul lui Robert Lewandowksi la Bayern înscrie pe bandă rulantă

PSG, gafe în lanţ la golul marcat de Choupo-Moting pentru Bayern

Choupo-Moting, în timpul meciului Bayern - PSG/ Profimedia

Eric Maxim Choupo-Moting a profitat de gafele din apărarea lui PSG, şi a dus-o pe Bayern în avantaj cu golul său, în duelul din optimile Ligii Campionilor. Înlocuitorul lui Robert Lewandowksi traversează cel mai bun sezon din carieră, şi marchează pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Choupo-Moting a deschis scorul în partida cu fosta sa echipă, PSG. Atacantul a marcat în minutul 61, după ce coechipierii săi au profitat de nesiguranţa arătată de apărătorii francezi.

PSG, gafe în lanţ la golul marcat pentru Bayern de Choupo-Moting

Tânărul Bitshiabu a fost în centrul gafelor de la PSG, la momentul golului marcat de Choupo-Moting. Apărătorul de doar 17 ani a cedat pressing-ului la care a fost supus de bavarezi, şi a pasat eronat către coechipierii săi, care la rândul lor erau sub presiune.

Bitshiabu i-a pasat lui Marco Verratti, care se afla la marginea careului lui Donnarumma. Italianul a fost deposedat imediat de Thomas Muller. Căpitanul lui Bayern a trimis balonul către Leon Goretzka, care ulterior a pasat către Choupo-Moting. Atacantul de 33 de ani nu a stat mult pe gânduri, şi a înscris.

Până la golul marcat în minutul 61, Choupo-Moting mai reuşise să înscrie, în minutul 52. Golul a fost anulat, deoarece Thomas Muller a influenţat faza, fiind în ofsaid.

Reclamă

Choupo-Moting a fost transferat de Bayern chiar de la PSG, la începutul sezonului, după plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona. Atacantul camerunez traversează un sezon de vis în Bavaria, marcând 10 goluri doar în Liga Campionilor.

De asemenea, este de menţionat faptul că cinci din ultimele şase goluri reuşite de Bayern, contra lui PSG, în Liga Campionilor, au fost marcate de jucători care ulterior evoluaseră pentru campioana Franţei. Trei goluri au fost marcate de Choupo-Moting, iar alte două de Kingsley Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape” pe Bayern, în duelul cu PSG

Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape” pe Bayern, în duelul cu PSG, din returul confruntării din optimile Ligii Campionilor. Portarul bavarezilor a gafat uluitor, şi a pasat către un adversar, Vitinha, chiar în propriul careu, însă de Ligt a fost pe fază şi a respins şutul portughezului de pe linia porţii.

În minutul 38 al confruntării dintre Bayern şi PSG, Yann Sommer a gafat uluitor. Portarul a şutat direct către Vitinha, în propriul careu. Portughezul nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a şutat direct către poarta lăsată descoperită de ieşirea hazardată a goalkeeper-ului elveţian.

Matthijs de Ligt a fost însă pe fază, şi a scos incredibil şutul lui Vitinha. Fundaşul olandez de 23 de ani a parat chiar de pe linia porţii, şi l-a salvat astfel pe portarul Sommer, de la o gafă uluitoare.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! Vezi toate știrile
Citește și