Închide meniul

Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape” pe Bayern, în duelul cu PSG! Matthijs de Ligt a salvat de pe linia porţii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 23:05

Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape pe Bayern, în duelul cu PSG! Matthijs de Ligt a salvat de pe linia porţii

Yan Sommer a fost aproape să o îngroape pe Bayern, în duelul cu PSG

Yann Sommer şi Matthijs de Ligt, în timpul meciului Bayern - PSG/ Profimedia

Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape” pe Bayern, în duelul cu PSG, din returul confruntării din optimile Ligii Campionilor. Portarul bavarezilor a gafat uluitor, şi a pasat către un adversar, Vitinha, chiar în propriul careu, însă de Ligt a fost pe fază şi a respins şutul portughezului de pe linia porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern şi PSG se luptă pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Bavarezii sunt favoriţi pentru a obţine biletele pentru runda viitoare, după ce au câştigat la limită meciul tur, de la Paris, scor 1-0.

Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape” pe Bayern, în duelul cu PSG

În minutul 38 al confruntării dintre Bayern şi PSG, Yann Sommer a gafat uluitor. Portarul a şutat direct către Vitinha, în propriul careu. Portughezul nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a şutat direct către poarta lăsată descoperită de ieşirea hazardată a goalkeeper-ului elveţian.

Matthijs de Ligt a fost însă pe fază, şi a scos incredibil şutul lui Vitinha. Fundaşul olandez de 23 de ani a parat chiar de pe linia porţii, şi l-a salvat astfel pe portarul Sommer, de la o gafă uluitoare.

Reclamă

La pauză, Bayern şi PSG sunt la egalitate. Francezii au fost mai periculoşi în prima parte a duelului din Bavaria. Pe lângă şutul parat de pe linia porţii de către Matthijs de Ligt, parizienii au mai ratat şi prin Lionel Messi, în minutul 25, care a fost oprit la timp de apărarea lui Nagelsmann.

Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG

Lionel Messi a atins o bornă magnifică în duelul Bayern – PSG. Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas sunt singurii care îl mai depăşesc pe starul argentianian la acest capitol.

Duelul de pe Allianz Arena consemnează o bornă senzațională atinsă de Leo Messi. Concret, startul argentinian va ajunge la 150 de meciuri în Liga Campionilor, fiind al treilea fotbalist la acest capitol.

Reclamă 4 / 0/3

Numai Iker Casillas, cu 176 de meciuri și Cristiano Ronaldo, cu 178 de meciuri îl depășesc pe superstarul lui PSG. Dintre cele 150 de prezențe în Liga Campionilor ale lui Leo Messi, 136 au fost în tricoul Barcelonei.

Lionel Messi a trimis şi un mesaj de luptă, înaintea duelului cu Bayern. Starul argentinian susține că PSG merge la Munchen pentru a câștiga, chiar dacă este conștient că acest lucru va fi greu de obținut.

„Venim după trei victorii, care ne-au dat încredere și ne-au permis să ne antrenăm conectați. Mergem la Munchen să câștigăm. Știm că va fi greu, dar suntem pregătiți.

Va fi un meci disputat, așa cum a fost și în tur, unde detaliile au făcut diferența. Am oferit o altă imagine în ultima perioadă și avem speranța că putem întoarce rezultatul din tur și să ne continuăm drumul în Champions League.

A fost greu pentru mine în primul an (n.r. la PSG), din diferite motive, dar acum sunt plin de entuziasm și dorință. Acum, mă simt confortabil la acest club, în acest oraș”, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări
  • Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape” pe Bayern, în duelul cu PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și