Închide meniul

PSG, gafe în lanţ la golul marcat de Choupo-Moting! Înlocuitorul lui Robert Lewandowksi la Bayern înscrie pe bandă rulantă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 23:52

PSG, gafe în lanţ la golul marcat de Choupo-Moting! Înlocuitorul lui Robert Lewandowksi la Bayern înscrie pe bandă rulantă

PSG, gafe în lanţ la golul marcat de Choupo-Moting pentru Bayern

Choupo-Moting, în timpul meciului Bayern - PSG/ Profimedia

Eric Maxim Choupo-Moting a profitat de gafele din apărarea lui PSG, şi a dus-o pe Bayern în avantaj cu golul său, în duelul din optimile Ligii Campionilor. Înlocuitorul lui Robert Lewandowksi traversează cel mai bun sezon din carieră, şi marchează pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Choupo-Moting a deschis scorul în partida cu fosta sa echipă, PSG. Atacantul a marcat în minutul 61, după ce coechipierii săi au profitat de nesiguranţa arătată de apărătorii francezi.

PSG, gafe în lanţ la golul marcat pentru Bayern de Choupo-Moting

Tânărul Bitshiabu a fost în centrul gafelor de la PSG, la momentul golului marcat de Choupo-Moting. Apărătorul de doar 17 ani a cedat pressing-ului la care a fost supus de bavarezi, şi a pasat eronat către coechipierii săi, care la rândul lor erau sub presiune.

Bitshiabu i-a pasat lui Marco Verratti, care se afla la marginea careului lui Donnarumma. Italianul a fost deposedat imediat de Thomas Muller. Căpitanul lui Bayern a trimis balonul către Leon Goretzka, care ulterior a pasat către Choupo-Moting. Atacantul de 33 de ani nu a stat mult pe gânduri, şi a înscris.

Până la golul marcat în minutul 61, Choupo-Moting mai reuşise să înscrie, în minutul 52. Golul a fost anulat, deoarece Thomas Muller a influenţat faza, fiind în ofsaid.

Reclamă

Choupo-Moting a fost transferat de Bayern chiar de la PSG, la începutul sezonului, după plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona. Atacantul camerunez traversează un sezon de vis în Bavaria, marcând 10 goluri doar în Liga Campionilor.

De asemenea, este de menţionat faptul că cinci din ultimele şase goluri reuşite de Bayern, contra lui PSG, în Liga Campionilor, au fost marcate de jucători care ulterior evoluaseră pentru campioana Franţei. Trei goluri au fost marcate de Choupo-Moting, iar alte două de Kingsley Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape” pe Bayern, în duelul cu PSG

Yann Sommer a fost aproape să o „îngroape” pe Bayern, în duelul cu PSG, din returul confruntării din optimile Ligii Campionilor. Portarul bavarezilor a gafat uluitor, şi a pasat către un adversar, Vitinha, chiar în propriul careu, însă de Ligt a fost pe fază şi a respins şutul portughezului de pe linia porţii.

În minutul 38 al confruntării dintre Bayern şi PSG, Yann Sommer a gafat uluitor. Portarul a şutat direct către Vitinha, în propriul careu. Portughezul nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a şutat direct către poarta lăsată descoperită de ieşirea hazardată a goalkeeper-ului elveţian.

Matthijs de Ligt a fost însă pe fază, şi a scos incredibil şutul lui Vitinha. Fundaşul olandez de 23 de ani a parat chiar de pe linia porţii, şi l-a salvat astfel pe portarul Sommer, de la o gafă uluitoare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și