Închide meniul

Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei: „Este foarte util!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 23:03

Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei: „Este foarte util!

Leo Strizu, mesaj direct pentru Elias Charalambous

Leo Strizu este fostul antrenor al lui FCSB / Hepta

Reacţia lui Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei. Fostul antrenor principal de la FCSB a spus că nu a fost surprins de decizia selecţionerului Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a primit o veste uriaşă. Roberto Mancini l-a inclus în lotul lărgit al Italiei, pentru primele meciuri din preliminariile pentru EURO 2024.

Reacţia lui Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei

Deşi toată lumea a fost extrem de surprinsă de această veste, Leo Strizu nu s-a arătat uimit de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei.

„Am jucat vârf, știu ce înseamnă poziția asta. Omul îți dă goluri! Că sunt din 11 metri sau din acțiune. Dar ceea ce joacă și ce poziție are Compagno în echipă și cum a decurs până acum jocul nostru, eu spun că este foarte util și nu mă surprinde această convocare, cel puțin pe mine”, a spus Leo Strizu la fanatik.ro.

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno, după convocarea la naţionala Italiei

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno, după convocarea la naţionala Italiei e unul clar: atacantul de la FCSB se află pe radarul Squadrei Azzurra de doi ani, timp în care italienii au devenit şi campioni europeni.

Reclamă

Mihai Stoica a fost cel care a anunţat convocarea lui Andrea Compagno în lotul lărgit, pentru duelurile din preliminariile EURO 2024, cu Anglia şi Malta.

„Pe Compagno îl urmăresc de doi ani. Joacă meci de meci şi marchează des. L-am convocat în lotul lărgit, iar ulterior vom vedea care va fi situația”, a spus Roberto Mancini, despre atacantul de la FCSB, într-un interviu acordat pentru Il Mesaggero, citat de Gianluca Di Marzio.

Decizia lui Mancini a fost una care l-a uimit şi pe tatăl lui Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Adrian Mititelu, convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali

Adrian Mititelu s-a declarat convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali. Patronul de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că atacantul italian se va transfera pe o sumă considerabilă de la FCSB, chiar la finalul acestui sezon. Totodată, Mititelu este convins că vârful, recent convocat la echipa naţională a Italiei, va mai marca multe goluri şi în play-off.

În privinţa unui viitor transfer al italianulu din Liga 1, Mititelu a mărturisit că Gigi Becali sigur va încasa o sumă considerabilă în schimbul italianului.

„Astă vară, milionul ăla jumate m-a ajutat foarte mult. M-a prins Gigi într-un moment în care banii ăia m-au ajutat foarte mult. Eu când am cerut 1 milion jumate, am cerut ca să nu-l mai vând, să scap de Gigi, că mă înnebunise. Şi când am văzut că-mi dă banii, mi-a fost ruşine să-i spun că nu vreau să-l dau.

Dar l-am dat cu inima îndoită. Nu neapărat că regret, dar dacă ar fi să-l am acum în curte să-mi dea un milion jumate, nu l-aş mai da!

Reclamă

Da, sută la sută (n.r. – Gigi Becali dă lovitura cu Andrea Compagno). Garantat va mai da minim 6-7 goluri până la vară, şi eu zic că la vara Gigi va avea ofertă de minim 5 milioane de euro”, a declarat Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și