Închide meniul

Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei: „Este foarte util!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 23:03

Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei: „Este foarte util!

Leo Strizu, mesaj direct pentru Elias Charalambous

Leo Strizu este fostul antrenor al lui FCSB / Hepta

  • Reacţia lui Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei
  • Ce a spus fostul antrenor de la FCSB

Reacţia lui Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei. Fostul antrenor principal de la FCSB a spus că nu a fost surprins de decizia selecţionerului Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a primit o veste uriaşă. Roberto Mancini l-a inclus în lotul lărgit al Italiei, pentru primele meciuri din preliminariile pentru EURO 2024.

Reacţia lui Leo Strizu, după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al Italiei

Deşi toată lumea a fost extrem de surprinsă de această veste, Leo Strizu nu s-a arătat uimit de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei.

Reclamă

„Am jucat vârf, știu ce înseamnă poziția asta. Omul îți dă goluri! Că sunt din 11 metri sau din acțiune. Dar ceea ce joacă și ce poziție are Compagno în echipă și cum a decurs până acum jocul nostru, eu spun că este foarte util și nu mă surprinde această convocare, cel puțin pe mine”, a spus Leo Strizu la fanatik.ro.

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno, după convocarea la naţionala Italiei

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno, după convocarea la naţionala Italiei e unul clar: atacantul de la FCSB se află pe radarul Squadrei Azzurra de doi ani, timp în care italienii au devenit şi campioni europeni.

Reclamă

Mihai Stoica a fost cel care a anunţat convocarea lui Andrea Compagno în lotul lărgit, pentru duelurile din preliminariile EURO 2024, cu Anglia şi Malta.

„Pe Compagno îl urmăresc de doi ani. Joacă meci de meci şi marchează des. L-am convocat în lotul lărgit, iar ulterior vom vedea care va fi situația”, a spus Roberto Mancini, despre atacantul de la FCSB, într-un interviu acordat pentru Il Mesaggero, citat de Gianluca Di Marzio.

Decizia lui Mancini a fost una care l-a uimit şi pe tatăl lui Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Adrian Mititelu, convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali

Adrian Mititelu s-a declarat convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali. Patronul de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că atacantul italian se va transfera pe o sumă considerabilă de la FCSB, chiar la finalul acestui sezon. Totodată, Mititelu este convins că vârful, recent convocat la echipa naţională a Italiei, va mai marca multe goluri şi în play-off.

În privinţa unui viitor transfer al italianulu din Liga 1, Mititelu a mărturisit că Gigi Becali sigur va încasa o sumă considerabilă în schimbul italianului.

„Astă vară, milionul ăla jumate m-a ajutat foarte mult. M-a prins Gigi într-un moment în care banii ăia m-au ajutat foarte mult. Eu când am cerut 1 milion jumate, am cerut ca să nu-l mai vând, să scap de Gigi, că mă înnebunise. Şi când am văzut că-mi dă banii, mi-a fost ruşine să-i spun că nu vreau să-l dau.

Dar l-am dat cu inima îndoită. Nu neapărat că regret, dar dacă ar fi să-l am acum în curte să-mi dea un milion jumate, nu l-aş mai da!

Reclamă

Da, sută la sută (n.r. – Gigi Becali dă lovitura cu Andrea Compagno). Garantat va mai da minim 6-7 goluri până la vară, şi eu zic că la vara Gigi va avea ofertă de minim 5 milioane de euro”, a declarat Adrian Mititelu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat