Închide meniul
VIDEO

Cosmin Contra l-a învins pe Mirel Rădoi în derby-ul românilor din Arabia Saudită! Autogol uluitor înscris de Al Taee, formația pregătită de Mirel Rădoi

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 martie 2023, 16:59

Cosmin Contra l-a învins pe Mirel Rădoi în derby-ul românilor din Arabia Saudită! Autogol uluitor înscris de Al Taee, formația pregătită de Mirel Rădoi

Autogol uluitor în derby-ul românilor din Arabia Saudită

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica /SPORT PICTURES

Autogol uluitor în derby-ul românilor din Arabia Saudită! Al Taee, formația pregătită de Mirel Rădoi, a fost învinsă de Damac, formație antrenată de Cosmin Contra, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a fost trădat de unul dintre jucătorii săi, care și-a înscris în proprie poartă un gol de toată frumusețea. În urma acestui meci, Al Taee ocupă locul 8 în prima ligă arabă, cu 25 de puncte. Damac este pe 7, cu tot atâtea puncte, dar cu avantajul rezultatului din meciul direct.

Autogol uluitor în derby-ul românilor din Arabia Saudită! Mirel Rădoi, trădat de propriul jucător, spre bucuria lui Cosmin Contra

În minutul 74, la scorul de 2-1 pentru Damac, Al Jabeeri, unul dintre fundașii centrali ai lui Al Taee, a încercat să respingă mingea din propriul careu. Execuția a fost una deficitară, iar balonul a ajuns în propria poartă, tabela modificându-se la 3-1 pentru elevii lui Cosmin Contra.

Momentul l-a scos din sărite pe Mirel Rădoi, care nu a putut să-și ascundă supărarea pentru gafa fotbalistului său. De cealaltă parte, Cosmin Contra a exultat, obținând o victorie convingătoare pentru Damac.

Reclamă

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: „Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Cosmin Contra a oferit prima reacție după ce a semnat cu noua echipă Damac, ocupanta locului 9 din prima liga a Arabiei Saudite.

Antrenorul român nu mai antrenase de 9 luni până să semneze contractul cu noua sa echipă.

Cosmin Contra s-a arătat entuziasmat de alegerea făcută și abia așteaptă să se dueleze cu Marius Șumudică și Mirel Rădoi, ceilalți antrenori români din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români, asta înseamnă că orice antrenor român care a trecut pe aici, prin Arabia Saudită, a făcut o treabă bună”, a spus Cosmin Contra pentru sport.ro.

Primul meci al lui Cosmin Contra pe banca lui Damac va fi chiar împotriva lui Al Tai, formație condusă de Mirel Rădoi. Duelul dintre cei doi va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00.

De-a lungul carierei, fostul internațional a mai antrenat echipe de club precum Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo. Cosmin Contra a fost și selecționerul României în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019.

Cosmin Contra va merge la Damac FC cu propriul staff și va fi plătit „regește” de conducătorii saudiți. Potrivit gsp.ro, antrenorul român va încasa un salariu de 2.8 milioane de euro în primul sezon, la noua echipă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și