Închide meniul

Nicolo Napoli, după FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948: „De acum ne gândim la meciul cu Sepsi!”

Sebastian Cristian Publicat: 13 martie 2023, 0:02

Reclamă
Nicolo Napoli, după FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948: De acum ne gândim la meciul cu Sepsi!”

Nicolo Napoli s-a arătat dezamăgit după FC Hermannstadt - FC U Craiova 1948.

Nicolo Napoli / Facebook FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli s-a arătat dezamăgit după FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948. Antrenorul oltenilor avea alte așteptări de la elevii săi, însă de acum întreg focusul este pe meciul cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 va avea loc joi și va fi decisiv pentru accederea în play-off. Oltenii se califică și cu un rezultat de egalitate.

Nicolo Napoli, după FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948: „De acum ne gândim la meciul cu Sepsi!”

Nicolo Napoli a declarat că formația sibiană a fost foarte agresivă, motiv pentru care a și reușit să se impună.

„Nu am făcut un meci bun, am avut 2 ocazii, am trimis de 2 ori mingea în bară, dar totuși nu a fost un meci bun făcut de noi. Ei au meritat să câștige meciul. Știam că este o echipă agresivă, trebuia să jucăm bine. Dar noi am jucat prea puțin.

Nu știu de ce, dar învățăm. De acum ne gândim la meciul cu Sepsi. Important e ca noi să câștigăm”, a declarat Nicolo Napoli după meci, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Roland Niczuly, mesaj războinic înaintea meciului cu FC U Craiova: „Joi trebuie să murim pe teren! E o finală!”

Roland Niczuly a avut un mesaj războinic înaintea meciului cu FC U Craiova. Portarul celor de la Sepsi spune că echipa trebuie să arate o altă faţă pentru a putea spera la locul 6.

Niczuly spune că echipa trebuie să „moară” pe teren pentru a prinde locul 6. Pentru a prinde ultimul loc din playoff, Sepsi are o singură variantă: victoria cu FC U Craiova.

„Suntem dezamăgiţi de acest meci. Aşteptăm finala de joi, trebuie să demosntrăm că ne merităm locul în playoff. Cu acest joc nu ne merităm locul. Joi sper să arătăm o altă faţă şi trebuie să murim pe teren cu toţii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am o explicaţie anume, cred că acestea sunt meciurile frumoase, cu stadion extraordinar extraordinar. Şi dacă scoteam un punct aici, eram obligaţi să câştigăm cu FC U Craiova. Pentru că şi la egal, ei erau avantajaţi„, a spus Roland Niczuly după FCSB – Sepsi 1-0.

„Aşteptăm finala de joi. Eu ca străin nu m-am simţit urăt în România, m-am simţit foarte bine. s-a judecat aşa cum s-a judecat.

La alte meciuri a căzut nocturna şi se dădea 3-0. Am văzut multă presiune, s-a vorbit foarte mult despre noi. Acum suntem într-o situaţie de un singur punct şi asta este. Noi suntem o echipă bună. Jucăm acasă, în faţa suporterilor noştri şi e un meci normal. Cel mai bun să intre în playoff„, a şi spus Aganovic.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
Vezi toate știrile
Citește și