Închide meniul

Nicolo Napoli, după FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948: „De acum ne gândim la meciul cu Sepsi!”

Sebastian Cristian Publicat: 13 martie 2023, 0:02

Reclamă
Nicolo Napoli, după FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948: De acum ne gândim la meciul cu Sepsi!”

Nicolo Napoli s-a arătat dezamăgit după FC Hermannstadt - FC U Craiova 1948.

Nicolo Napoli / Facebook FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli s-a arătat dezamăgit după FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948. Antrenorul oltenilor avea alte așteptări de la elevii săi, însă de acum întreg focusul este pe meciul cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 va avea loc joi și va fi decisiv pentru accederea în play-off. Oltenii se califică și cu un rezultat de egalitate.

Nicolo Napoli, după FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948: „De acum ne gândim la meciul cu Sepsi!”

Nicolo Napoli a declarat că formația sibiană a fost foarte agresivă, motiv pentru care a și reușit să se impună.

„Nu am făcut un meci bun, am avut 2 ocazii, am trimis de 2 ori mingea în bară, dar totuși nu a fost un meci bun făcut de noi. Ei au meritat să câștige meciul. Știam că este o echipă agresivă, trebuia să jucăm bine. Dar noi am jucat prea puțin.

Nu știu de ce, dar învățăm. De acum ne gândim la meciul cu Sepsi. Important e ca noi să câștigăm”, a declarat Nicolo Napoli după meci, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Roland Niczuly, mesaj războinic înaintea meciului cu FC U Craiova: „Joi trebuie să murim pe teren! E o finală!”

Roland Niczuly a avut un mesaj războinic înaintea meciului cu FC U Craiova. Portarul celor de la Sepsi spune că echipa trebuie să arate o altă faţă pentru a putea spera la locul 6.

Niczuly spune că echipa trebuie să „moară” pe teren pentru a prinde locul 6. Pentru a prinde ultimul loc din playoff, Sepsi are o singură variantă: victoria cu FC U Craiova.

„Suntem dezamăgiţi de acest meci. Aşteptăm finala de joi, trebuie să demosntrăm că ne merităm locul în playoff. Cu acest joc nu ne merităm locul. Joi sper să arătăm o altă faţă şi trebuie să murim pe teren cu toţii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am o explicaţie anume, cred că acestea sunt meciurile frumoase, cu stadion extraordinar extraordinar. Şi dacă scoteam un punct aici, eram obligaţi să câştigăm cu FC U Craiova. Pentru că şi la egal, ei erau avantajaţi„, a spus Roland Niczuly după FCSB – Sepsi 1-0.

„Aşteptăm finala de joi. Eu ca străin nu m-am simţit urăt în România, m-am simţit foarte bine. s-a judecat aşa cum s-a judecat.

La alte meciuri a căzut nocturna şi se dădea 3-0. Am văzut multă presiune, s-a vorbit foarte mult despre noi. Acum suntem într-o situaţie de un singur punct şi asta este. Noi suntem o echipă bună. Jucăm acasă, în faţa suporterilor noştri şi e un meci normal. Cel mai bun să intre în playoff„, a şi spus Aganovic.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și