Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB: „Sunt doi din afară şi unul din România!”

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 11:55

Reclamă
Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB: „Sunt doi din afară şi unul din România!

Gigi Becali, mesaj categoric! Alţi doi patroni din Liga 1 se vor retrage

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AntenaSport

Gigi Becali a făcut un nou anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că are pe listă doi tehnicieni străini, dar şi unul român. Cel român a stat şi pe banca echipei naţionale, în trecut. De asemenea, latifundiarul din Pipera a declarat că oricine va veni la echipa sa, va colabora cu Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după demisia lui Leo Strizu. Gigi Becali trebuie să-i găsească repede un înlocuitor acestuia, deoarece echipa riscă să fie sancţionată.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a declarat că se pregăteşte să numească un nou antrenor pe banca FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor susţine că are ca variante un tehnician cipriot, pe lângă alte două nume pe care le ia în calcul.

De asemenea, Becali declară din start că Mihai Pintilii va avea un cuvânt greu de spus la echipă, indiferent de tehnicianul cu licenţă PRO care va veni.

„Nu este vorba de Valentin Iliev. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia.

Reclamă

Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înțelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine și îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu așa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu.

Conform fanatik.ro, antrenorul român care se află pe lista lui Gigi Becali ar fi Bogdan Lobonţ! Fostul portar a stat pe banca echipei naţionale U20 a României, şi este liber de contract de anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin! Mihai Stoica

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin. Mihai Stoica este cel care a făcut anunțul. Acesta susține că nou-venitul va avea o colaborare strânsă cu Mihai Pintilii, actualul A1 al roș-albaștrilor.

Mihai Stoica a spus că aducerea lui Leo Strizu la FCSB a fost o greșeală și speră ca un tehnician străin să remedieze situația de la club.

„Eu nu am vrut să îl punem pe Leo Strizu! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac? I-am zis, lasă-ne să aducem unul care să ne ajute cu ceva. Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă.

Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! A mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul. Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și