Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB: „Sunt doi din afară şi unul din România!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 11:55

Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB: „Sunt doi din afară şi unul din România!

Gigi Becali, mesaj categoric! Alţi doi patroni din Liga 1 se vor retrage

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AntenaSport

Gigi Becali a făcut un nou anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că are pe listă doi tehnicieni străini, dar şi unul român. Cel român a stat şi pe banca echipei naţionale, în trecut. De asemenea, latifundiarul din Pipera a declarat că oricine va veni la echipa sa, va colabora cu Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după demisia lui Leo Strizu. Gigi Becali trebuie să-i găsească repede un înlocuitor acestuia, deoarece echipa riscă să fie sancţionată.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a declarat că se pregăteşte să numească un nou antrenor pe banca FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor susţine că are ca variante un tehnician cipriot, pe lângă alte două nume pe care le ia în calcul.

De asemenea, Becali declară din start că Mihai Pintilii va avea un cuvânt greu de spus la echipă, indiferent de tehnicianul cu licenţă PRO care va veni.

„Nu este vorba de Valentin Iliev. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia.

Reclamă

Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înțelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine și îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu așa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu.

Conform fanatik.ro, antrenorul român care se află pe lista lui Gigi Becali ar fi Bogdan Lobonţ! Fostul portar a stat pe banca echipei naţionale U20 a României, şi este liber de contract de anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin! Mihai Stoica

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin. Mihai Stoica este cel care a făcut anunțul. Acesta susține că nou-venitul va avea o colaborare strânsă cu Mihai Pintilii, actualul A1 al roș-albaștrilor.

Mihai Stoica a spus că aducerea lui Leo Strizu la FCSB a fost o greșeală și speră ca un tehnician străin să remedieze situația de la club.

„Eu nu am vrut să îl punem pe Leo Strizu! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac? I-am zis, lasă-ne să aducem unul care să ne ajute cu ceva. Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă.

Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! A mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul. Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, nou anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB
  • Cine ar fi pe lista patronului roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și