Închide meniul

Lucian Filip, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „E un rezultat corect!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 22:55

Reclamă
Lucian Filip, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: E un rezultat corect!”

Lucian Filip, după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Lucian Filip, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Lucian Filip a vorbit după FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Oficialul vicecampioanei României consideră că rezultatul înregistrat, în partida de pe „Arena Națională”, este cel corect. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 30 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, a marcat Malcom Edjouma, în timp ce reușita oltenilor a fost semnată de Jovan Markovic.

Lucian Filip, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Lucian Filip susține că rezultatul de egalitate dintre FCSB și Universitatea Craiova este cel corect. Totodată, a scos în evidență forma foarte bună în care se află Malcom Edjouma.

„În prima repriză, nu am reușit să ne creăm foarte multe ocazii de gol. Dar, în repriza a doua, am reușit să aducem mai mult mingea în fața porții. Cred că e un rezultat corect. E un semieșec, dar nu trebuie să lăsăm capul în pământ, pentru că se anunță un play-off interesant.

Vreau să mulțumesc fanilor care au fost în această seară. Nu este nimic pierdut. Mai sunt multe meciuri. A doua repriză consider că a fost mult mai bună. Intrările de pe bancă au fost foarte bune.

Reclamă

Edjouma este în vârf de formă, oricând poate să decidă un meci. Mi-aș fi dorit să jucăm tot meciul cum am jucat în a doua repriză. Le-am spus jucătorilor să scoatem mai mult mingea la margine, să jucam mai repede.

Fundașii noștri au făcut marcaj destul de larg, atacantul lor știm că e de valoare. Până la urmă, astăzi am jucat cu o echipă puternică. Sper să găsim formula ideală. Conteaza foarte mult cum se vor pregăti în perioada următoare”, a declarat Lucian Filip, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

Darius Olaru: „Am primit un gol foarte uşor!”

Ştiam că ne va aştepta un joc dificil. Din păcate am primit un gol foarte uşor, după am alergat după egalare. Am reuşit să o obţinem, dar nu avem ce să facem.

Reclamă 4 / 0/3

Normal, este frustrant, ne doream să începem bine play-off-ul. Din păcate nu am reuşit, dar sperăm că vom arăta din ce în ce mai bine. Clar nu ne doream să începem aşa. Sperăm să ne revenim şi să câştigăm meciurile.

Am acuzat o stare nu prea bună, am fost puţin răcit toată săptămâna şi am cerut să fiu schimbat. Simţeam că nu pot să îmi ajut echipa. Cred eu că le vom rezolva, rămânem să ne antrenăm în continuare şi să facem meciuri bune. Trebuie să câştigăm şi să ne luptăm pentru primul loc. Normal, toţi vrem să obţinem locul 1. Vom vedea şi dacă vom putea”, a spus și Darius Olaru.

Darius Olaru, schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova

Darius Olaru a fost schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova! Căpitanul roș-albaștrilor a prins doar 45 de minute în meciul de pe „Arena Națională”, fiind schimbat, la pauză, de Mihai Pintilii.

Căpitanul roș-albaștrilor a avut o evoluție slabă, astfel că, în locul său, a fost introdus Andrei Cordea.

Olaru nu a mai fost schimbat, după primele 45 de minute, din luna octombrie a anului trecut. Se întâmpla la partida retur Anderlecht – FCSB, 2-2, din grupele Conference League.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și