Închide meniul

Carlo Ancelotti, pe cale să devină selecţionerul Braziliei! Anunţul lui Ederson: „Este o şansă foarte mare!”

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2023, 8:24

Reclamă
Carlo Ancelotti, pe cale să devină selecţionerul Braziliei! Anunţul lui Ederson: „Este o şansă foarte mare!

Carlo Ancelotti ar putea deveni selecţionerul Braziliei

Carlo Ancelotti / Profimediaimages

Carlo Ancelotti este pe cale să devină selecţionerul Braziliei! Ederson, portarul brazilian al lui Manchester City, a dezvăluit că există o posibilitate destul de mare ca tehnicianul italian să o părăsească pe Real Madrid la finele sezonului, şi să preia naţionala Selecao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, în vârstă de 63 de ani, o antrenează pe Real Madrid din 2021. Italianul mai are contract pe Santiago Bernabeu până în 2024.

Carlo Ancelotti, pe cale să devină selecţionerul Braziliei

Ederson a dezvăluit că Ancelotti este din ce în ce mai aproape să preia naţionala Braziliei. Portarul lui Manchester City a declarat faptul că a purtat discuţii cu alţi trei coechipieri din naţională, Vinicius, Militao şi Casemiro, aceştia confirmându-i faptul că tehnicianul italian este aproape de plecarea de la Real Madrid.

De asemenea, Ederson a mai declarat, râzând, că va încerca să o elimine pe Real Madrid cât mai repede din UEFA Champions League, pentru ca Ancelotti să poată merge cât mai repede în Brazilia.

Manchester City şi Real Madrid s-ar putea duela în semifinalele UEFA Champions League, dacă vor trece de adversarele din sferturi, Bayern, respectiv Chelsea.

Reclamă
Reclamă

„Am vorbit cu Casemiro, Vinicius şi Militao…este o şansă foarte mare ca şi Carlo Ancelotti să devină selecţionerul Braziliei.

Vom încerca să eliminăm Real Madrid cât mai repede posibil, pentru ca Ancelotti să vină cât mai repede în Brazilia”, a declarat Ederson, conform unei postări a jurnalistului italian, Fabrizio Romano.

Carlo Ancelotti ar putea prelua pentru prima dată în carieră o echipă naţională. Acesta le-a pregătit, de-a lungul anilor, pe Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Bayern, Napoli, Everton şi Real Madrid (în două rânduri). Alături de „galactici”, în sezonul trecut, tehnicianul italian a făcut „dubla”, şi a câştigat titlul în Spania, cât şi trofeul UEFA Championa League.

Reclamă

Brazilia a rămas fără selecţioner, după eliminarea de la Campionatul Mondial din 2022. Tite a fost demis, iar în locul său a fost instalat, provizoriu, Ramon Menezes, cel care a pregătit în trecut naţionala U20 a sud-americanilor.

Ce a declarat Carlo Ancelotti, după Barcelona – Real Madrid 2-1: „Am fi meritat să câștigăm!”

Carlo Ancelotti s-a declarat nemulțumit după Barcelona – Real Madrid 2-1. Antrenorul campioanei Spaniei susține că echipa sa ar fi meritat să se impună în El Clasico, deoarece a prestat un joc foarte bun. De asemenea, tehnicianul italian a mai spus că titlul nu este decis, deși catalanii au un avans de 12 puncte în fruntea La Liga.

Carlo Ancelotti susține că jucătorii săi au plecat supărați de pe Camp Nou, deoarece înfrângerea a fost una dură, dat fiind faptul că meciul a fost echilibrat.

Tehnicianul italian a mai declarat că nu se gândește la distanța din clasament față de Barcelona, ci își dorește ca Real Madrid să presteze în fiecare meci un joc solid, ca cel arătat în El Clasico.

„Am făcut un meci bun, am fi meritat să câștigăm. Meciul era câștigat, dar, la final, rămânem cu îndoiala acelui gol care ne-a fost anulat. Lăsăm în urmă această partidă cu încrederea că putem încheia bine acest sezon.

Ambele echipe au avut control, a fost echilibrat. Aceste partide depinde mici detalii. Credeți că a fost ofsaid? Eu rămân cu această îndoială. Cred că nu este nimic sigur. Este dreptul nostru să avem îndoieli.

Am riscat și nu ne-a ieșit prea bine. Vom lupta până la final.

Suntem în dezavantaj, însă nu ne gândim la asta. Plecăm supărați, dar cu un moral bun, pentru că am jucat foarte bine. Vom lupta pentru orice trofeu. Singura noastră preocupare este să jucăm cum am făcut-o în această seară, pentru că, dacă vom juca așa, cu siguranță vom câștiga ceva”, a declarat Carlo Ancelotti, conform marca.com.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și