Închide meniul

Nemții, înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel: „Fortăreața de 5000 de locuri e transformată într-un adevărat iad!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 martie 2023, 15:32

Reclamă
Nemții, înspăimântați de ultrașii dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel: Fortăreața de 5000 de locuri e transformată într-un adevărat iad!”

Nemții, înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo - Kiel

Dinamo handbal / Hepta

Nemții sunt înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel, partidă din cadrul play-off-ului pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor! Meciul va avea loc astăzi și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Kiel se va desfășura în Sala Polivalentă din București.

Nemții, înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel

Site-ul oficial al celor de la Kiel au scris despre ultrașii celor de la Dinamo. Nemții spun că fanii „dulăilor” transformă Sala Polivalentă „într-un adevărat iad”, la fiecare partidă.

„Fortăreața de 5000 de locuri e transformată într-un adevărat iad de ultrașii echipei de fotbal ai clubului cu același nume: doar Paris Saint-Germain și SC Magdeburg au obținut victorii în Sala Polivalentă din București, în timp ce Veszprem a obținut un punct”, au scris cei de la Kiel, pe site-ul oficial.

Xavi Pascual: „Va fi petrecere, doar dacă învingem!”

Xavi Pascual, antrenorul lui Dinamo, susține că „dulăii” se pot impune în fața celor de la Kiel, chiar dacă recunoaște faptul că nemții sunt favoriți.

Reclamă

„Am pregătit intens, în ultima săptămână, partida cu cei de la Kiel. N-aș vrea să divulg ce probleme am la echipă, mâine veți vedea ce jucători vor fi disponibili. Eu cred că cel mai important lucru este încrederea în forțele proprii. Cred că avem posibilitate să câștigăm, chiar dacă cei de la Kiel pleacă favoriți. Va fi petrecere mâine (n.r. azi), doar dacă învingem!

Nu văd o problemă legată de buget între noi și cei de la Kiel. Chiar dacă un jucător de acolo câștigă poate mai mult, avantajul nostru este că vom evolua mâine acasă. Nu mă interesează dacă sunt oferte pentru mine, ci sunt concentrat 100% pe joc”, a spus Xavi Pascual, zilele trecute.

„Cu un meci bun acasă avem șanse mari să ne calificăm mai departe. Avem ceva probleme de lot, dar în mare toți suntem pregătiți. Nu e o motivație în plus să jucăm cu PSG în sferturi sau alte echipe mari pentru că am făcut-o și în ultimii ani”, a spus și Valentin Ghionea, extremă Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a încheiat pe locul cinci grupa A de Liga Campionilor, cu 13 puncte, obținute în 14 runde. De cealaltă parte, Kiel a terminat pe patru grupa B, cu 15 puncte, obținute după acelaşi număr de meciuri ca al alb-roşilor.

Dacă va reuşi să treacă de Kiel, Dinamo va da, în sferturi, de un alt adversar cu nume, PSG. Este de menţionat, totodată, că Dinamo şi Kiel nu s-au mai întâlnit până acum.

Returul întâlnirii dintre Dinamo şi Kiel este programat săptămâna viitoare, pe 29 martie.

În play-off-ul Ligii Campionilor, se mai dispută alte trei partide: Aalborg – GOG, Wisla Plock – Nantes şi Szeged – Telekom Veszprem.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și