Închide meniul

Nemții, înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel: „Fortăreața de 5000 de locuri e transformată într-un adevărat iad!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 martie 2023, 15:32

Nemții, înspăimântați de ultrașii dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel: Fortăreața de 5000 de locuri e transformată într-un adevărat iad!”

Nemții, înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo - Kiel

Dinamo handbal / Hepta

Nemții sunt înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel, partidă din cadrul play-off-ului pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor! Meciul va avea loc astăzi și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Kiel se va desfășura în Sala Polivalentă din București.

Nemții, înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel

Site-ul oficial al celor de la Kiel au scris despre ultrașii celor de la Dinamo. Nemții spun că fanii „dulăilor” transformă Sala Polivalentă „într-un adevărat iad”, la fiecare partidă.

„Fortăreața de 5000 de locuri e transformată într-un adevărat iad de ultrașii echipei de fotbal ai clubului cu același nume: doar Paris Saint-Germain și SC Magdeburg au obținut victorii în Sala Polivalentă din București, în timp ce Veszprem a obținut un punct”, au scris cei de la Kiel, pe site-ul oficial.

Xavi Pascual: „Va fi petrecere, doar dacă învingem!”

Xavi Pascual, antrenorul lui Dinamo, susține că „dulăii” se pot impune în fața celor de la Kiel, chiar dacă recunoaște faptul că nemții sunt favoriți.

Reclamă

„Am pregătit intens, în ultima săptămână, partida cu cei de la Kiel. N-aș vrea să divulg ce probleme am la echipă, mâine veți vedea ce jucători vor fi disponibili. Eu cred că cel mai important lucru este încrederea în forțele proprii. Cred că avem posibilitate să câștigăm, chiar dacă cei de la Kiel pleacă favoriți. Va fi petrecere mâine (n.r. azi), doar dacă învingem!

Nu văd o problemă legată de buget între noi și cei de la Kiel. Chiar dacă un jucător de acolo câștigă poate mai mult, avantajul nostru este că vom evolua mâine acasă. Nu mă interesează dacă sunt oferte pentru mine, ci sunt concentrat 100% pe joc”, a spus Xavi Pascual, zilele trecute.

„Cu un meci bun acasă avem șanse mari să ne calificăm mai departe. Avem ceva probleme de lot, dar în mare toți suntem pregătiți. Nu e o motivație în plus să jucăm cu PSG în sferturi sau alte echipe mari pentru că am făcut-o și în ultimii ani”, a spus și Valentin Ghionea, extremă Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a încheiat pe locul cinci grupa A de Liga Campionilor, cu 13 puncte, obținute în 14 runde. De cealaltă parte, Kiel a terminat pe patru grupa B, cu 15 puncte, obținute după acelaşi număr de meciuri ca al alb-roşilor.

Dacă va reuşi să treacă de Kiel, Dinamo va da, în sferturi, de un alt adversar cu nume, PSG. Este de menţionat, totodată, că Dinamo şi Kiel nu s-au mai întâlnit până acum.

Returul întâlnirii dintre Dinamo şi Kiel este programat săptămâna viitoare, pe 29 martie.

În play-off-ul Ligii Campionilor, se mai dispută alte trei partide: Aalborg – GOG, Wisla Plock – Nantes şi Szeged – Telekom Veszprem.

Recomandări
  • Nemții, înspăimântați de ultrașii „dulăilor” înainte de Dinamo – Kiel

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și