Închide meniul

Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid!

Cosmin Olteanu Publicat: 23 martie 2023, 19:27

Reclamă
Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid!

Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid

Cristian Săpunaru, în timpul unui interviu / Antena Sport

Victor Angelescu a făcut un anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid! În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 27 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu susține că Săpunaru are „contract pe viață” cu Rapid, urmând ca înțelegerea, care va expira la vară, să fie prelungită.

Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid

Omul de afaceri bucureștean spune că Săpunaru va avea locul asigurat, la Rapid, chiar și după ce va agăța ghetele în cui. Totodată, acesta susține că obiectivul Rapidului, în actualul sezon, este să prindă un loc în cupele europene.

„Săpunaru are contract pe viață cu Rapidul, așa că nu va fi o problemă. Ce știm sigur e că o să continue și la anul. Are contract până în vară și vom prelungi pe încă un an.

Este 100%, dar vă repet: Săpunaru va rămâne la Rapid cât timp își dorește el. Are un loc în clubul ăsta nu numai ca jucător.

Reclamă

Obiectivul nostru declarat e acela de a prinde un loc în cupele europene. Cu o victorie ne-am fi apropiat foarte mult de acel loc. Acesta este un obiectiv realizabil al Rapidului. Nu putem să vorbim doar de play-off sau de titlu, pentru că sunt două extreme.

Nu cred că s-a schimbat mare lucru după prima etapă. Cred că Farul, CFR și probabil FCSB au cele mai mari șanse. Farul și CFR Cluj în primul rând. Și FCSB cred că poate să se implice. Vom vedea, a trecut abia o etapă.

Acuma contează mult să jucăm și pe Giulești și să câștigăm. Degeaba facem un meci bun, dacă jucăm cu Farul și nu câștigăm. Trebuie să ne concentrăm să câștigăm din nou acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Cum-necum trebuie să câștigăm! Este extrem de important să câștigăm de data asta. Trebuie să facem orice să câștigăm. Mazilu este într-adevăr un copil foarte talentat și probabil că va avea un viitor foarte bun. Trebuie să fie serios, să joace ca până acum, dar în meciul cu noi”, a declarat Victor Angelescu, pentru fanatik.ro.

Ce spune Cristian Săpunaru despre meciurile României cu Andorra și Belarus

Zilele trecute, Cristian Săpunaru a vorbit despre meciurile pe care România le va avea, în luna martie, împotrivat Andorrei și Belarusiei, în preliminariile EURO 2024.

„Am fi penibili să începem să spunem că ne facem griji de victorie cu Andorra sau Belarus, totuși suntem România! Eu consider că cei care apar la TV și spun că trebuie să avem grijă cu Andorra, cu Belarus, cu asemenea echipe, vor răul naționalei. Începe jucătorilor să le fie frică de Andorra? Să fim serioși! Avem valoarea necesară să ne calificăm la turneul final.

Nu comentez convocările selecționerului, nu sunt în măsură, nu vreau să vorbesc. Așa și eu mi-aș fi dorit să fie mai mulți jucători de la Rapid.

Sunt șanse să prindem turneul final, avem o grupă accesibilă. Să-și dorească toți să joace pentru naționala României. Ne-ar mai trebui un pic de răutate, naționala noastră este iubită pe unde merge. Naționala României are fotbaliști, cu toate că nouă ne place să-i facem în toate felurile. Avem capacitatea de a ne califica la Euro, ne trebuie ajutor din toate părțile, asta cred”, a spus Cristian Săpunaru, zilele trecute.

Partida Andorra – România va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și