Închide meniul

Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 martie 2023, 19:27

Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid!

Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid

Cristian Săpunaru, în timpul unui interviu / Antena Sport

Victor Angelescu a făcut un anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid! În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 27 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu susține că Săpunaru are „contract pe viață” cu Rapid, urmând ca înțelegerea, care va expira la vară, să fie prelungită.

Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid

Omul de afaceri bucureștean spune că Săpunaru va avea locul asigurat, la Rapid, chiar și după ce va agăța ghetele în cui. Totodată, acesta susține că obiectivul Rapidului, în actualul sezon, este să prindă un loc în cupele europene.

„Săpunaru are contract pe viață cu Rapidul, așa că nu va fi o problemă. Ce știm sigur e că o să continue și la anul. Are contract până în vară și vom prelungi pe încă un an.

Este 100%, dar vă repet: Săpunaru va rămâne la Rapid cât timp își dorește el. Are un loc în clubul ăsta nu numai ca jucător.

Reclamă

Obiectivul nostru declarat e acela de a prinde un loc în cupele europene. Cu o victorie ne-am fi apropiat foarte mult de acel loc. Acesta este un obiectiv realizabil al Rapidului. Nu putem să vorbim doar de play-off sau de titlu, pentru că sunt două extreme.

Nu cred că s-a schimbat mare lucru după prima etapă. Cred că Farul, CFR și probabil FCSB au cele mai mari șanse. Farul și CFR Cluj în primul rând. Și FCSB cred că poate să se implice. Vom vedea, a trecut abia o etapă.

Acuma contează mult să jucăm și pe Giulești și să câștigăm. Degeaba facem un meci bun, dacă jucăm cu Farul și nu câștigăm. Trebuie să ne concentrăm să câștigăm din nou acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Cum-necum trebuie să câștigăm! Este extrem de important să câștigăm de data asta. Trebuie să facem orice să câștigăm. Mazilu este într-adevăr un copil foarte talentat și probabil că va avea un viitor foarte bun. Trebuie să fie serios, să joace ca până acum, dar în meciul cu noi”, a declarat Victor Angelescu, pentru fanatik.ro.

Ce spune Cristian Săpunaru despre meciurile României cu Andorra și Belarus

Zilele trecute, Cristian Săpunaru a vorbit despre meciurile pe care România le va avea, în luna martie, împotrivat Andorrei și Belarusiei, în preliminariile EURO 2024.

„Am fi penibili să începem să spunem că ne facem griji de victorie cu Andorra sau Belarus, totuși suntem România! Eu consider că cei care apar la TV și spun că trebuie să avem grijă cu Andorra, cu Belarus, cu asemenea echipe, vor răul naționalei. Începe jucătorilor să le fie frică de Andorra? Să fim serioși! Avem valoarea necesară să ne calificăm la turneul final.

Nu comentez convocările selecționerului, nu sunt în măsură, nu vreau să vorbesc. Așa și eu mi-aș fi dorit să fie mai mulți jucători de la Rapid.

Sunt șanse să prindem turneul final, avem o grupă accesibilă. Să-și dorească toți să joace pentru naționala României. Ne-ar mai trebui un pic de răutate, naționala noastră este iubită pe unde merge. Naționala României are fotbaliști, cu toate că nouă ne place să-i facem în toate felurile. Avem capacitatea de a ne califica la Euro, ne trebuie ajutor din toate părțile, asta cred”, a spus Cristian Săpunaru, zilele trecute.

Partida Andorra – România va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45.

Reclamă
Recomandări
  • Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și