Închide meniul

Victor Angelescu, despre Farul – Rapid 2-1: „Jocul nu dă speranțe că ne vom lupta la locul 1!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 martie 2023, 23:28

Victor Angelescu, despre Farul – Rapid 2-1: Jocul nu dă speranțe că ne vom lupta la locul 1!”

Victor Angelescu, despre Farul - Rapid 2-1

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, a vorbit despre Farul – Rapid 2-1, partidă care a contat pentru etapa a 30-a a Ligii 1. În prezent, Rapid se află pe locul 5 din Liga 1, cu 52 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Farul, au marcat Artean și Mazilu, în timp ce unica reușită a Rapidului a fost semnată de Sefer,

Victor Angelescu, despre Farul – Rapid 2-1

Victor Angelescu s-a declarat dezamăgit de evoluția echipei sale, din meciul cu Farul. În plus, acesta spune că jocul Rapidului, din prezent, nu le dă speranțe la titlu giuleștenilor.

„Cel puțin în a doua repriză, am făcut o repriză foarte slabă. Va fi un meci extrem de greu la CFR Cluj. Sper ca de data asta să jucăm mai bine și să începem să acumulăm puncte.

De acum, vor fi cu adevărat trei puncte. Noi nu avem, ca și obiectiv, lupta la titlu. În acest moment, jocul nu dă speranțe că ne vom lupta la locul 1. Cupa era un obiectiv important în acest sezon.

Reclamă

Trebuie să arătăm mai bine decât am arătat în ultimele meciuri. Sper ca, la final, să prindem un loc de cupele europene. Dar nu cred că putem vorbi despre titlu. Anul viitor, obiectivul nostru este să ne batem la titlu.

Nu mă îngrijorează gafa lui Moldovan. E un jucător care ne-a adus foarte multe puncte”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Adrian Mutu a comentat lipsa suporterilor la Farul – Rapid 2-1

Adrian Mutu s-a declarat indignat de decizia celor de la Farul Constanța, de a nu-i lăsa pe toți suporterii giuleșteni, care au făcut deplasarea la Constanța, să pătrundă pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost, într-adevăr, un meci spectaculos. Dacă în prima repriză s-a jucat pe contre și ambele echipe puteau să mai marcheze, în a doua repriză ne-am mutat liniile puțin mai sus. E normal, pentru că noi eram echipa care încerca să egaleze după acel gol incredibil.

Nu cred că mai e nevoie de comentat un asemenea gol (n.r. cel al lui Mazilu). Îmi pare rău pentru Moldovan, pentru că e un portar de mare valoare. Suntem în play-off. Sper să fie meciuri ca cel din această seară. Vom vedea cine duce ritmul până la sfârșit.

Tot timpul e loc de mai bine. O să analizez și o să văd împreună cu jucătorii. Jucătorii au arătat o atitudine bună, s-au luptat până la final. Au fost momente în care chiar am condus ostilitățile pe teren. Ăsta este comportamentul corect.

Aportul suporterilor s-a simpțit. Daca sunt în jur de 800 de suporteri și nu îi lasă să intre, e problema celor care fac asta. E lipsă de sportivitate, o problemă pentru fotbal”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu Farul, pentru digisport.ro.

Antonio Sefer: „Știam că ne va aștepta un meci greu!”

„Știam că ne va aștepta un meci greu. A fost un meci de luptă, un meci frumos. Din păcate nu am putut câștiga acest meci, suntem supărați. Ne-au susținut peste 800 de suporteri în afara terenului. Nu am mai dat gol de mult și am vrut să-i răsplătesc încrederea lui mister, ducându-mă la dânsul.

Este o presiune foarte mare pe mine și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Toate meciurile sunt echilibrate în play-off, suntem cele mai bune echipe din Liga 1”, a declarat și Antonio Sefer, după meci.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și