Închide meniul

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2023, 21:41

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari

Profimedia

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami. Partida dintre cele două a durat peste 3 ore. În primul tur al turneului de la Miami, Bianca Andreescu câştigase în faţa Emmei Răducanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, s-a calificat, vineri, în 16-imile turneului de la Miami, după ce a dispus de grecoaica Maria Sakkari în trei seturi.

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami

Bianca Andreescu (22 de ani, nr 31 WTA) a dispus în trei seturi de favorita numărul 7 a turneului Miami Open, grecoaica Maria Sakkari (27 de ani, locul 10 WTA), 5-7, 6-3, 6-4, scrie news.ro.

Partida a durat 3 ore şi 3 minute, iar Bianca va întâlni în 16-imile competiţiei pe învingătoarea dintre americanca Sofia Kenin şi ucraineana Anhelina Kalinina.

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur de la Miami

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur al turneului de la Miami. Meciul a avut nevoie de set decisiv, însă, la capătul celor 2 ore și 35 de minute, jucătoarea din Canada a ieșit învingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

Reclamă

Considerată favorită înainte de meci, Bianca Andreescu și-a respectat statutul, însă duelul a fost foarte echilibrat, cel puțin până în setul decisiv.

Sportiva din Canada a început foarte bine meciul și a controlat ostilitățile. Cu un break izbutit foarte devreme în set, Andreescu a preluat conducerea și nu a avut niciun fel de emoție în a pune capăt primului act, scor 6-3.

În setul al doilea, Emma Răducanu a reușit să-și ridice nivelul de joc, a fost mai hotărâtă și a greșit mai puțin în momentele importante. Astfel, tabela indica un 6-3, de data această în favoarea sportivei care reprezintă Marea Britanie.

Reclamă 4 / 0/3

Setul decisiv a fost iarăși la discreția Biancăi Andreescu. Mult mai sigură pe ea, jucătoarea din Canada a reușit două break-uri și a pus capăt meciului într-o manieră convingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

„Cred că am jucat foarte bine. Și Emma a jucat foarte bine. Eu am fost mult mai pozitivă. Cred că asta m-a ajutat să câștig azi. Și de asemenea puterea mea.

(N.r Despre „rivalitatea” cu Emma Răducanu şi despre faptul că ambele au câştigat US Open) Eu cred că asta este foarte mișto (n.r. – râde). Și ea s-a născut în Toronto. Cred că Emma poate să revină în Top 10 și sper să mai avem astfel de meciuri, a declarat Bianca Andreescu, într-un interviu în limba română, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și