Închide meniul

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2023, 21:41

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari

Profimedia

  • Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami
  • Partida dintre cele două a durat peste 3 ore

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami. Partida dintre cele două a durat peste 3 ore. În primul tur al turneului de la Miami, Bianca Andreescu câştigase în faţa Emmei Răducanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, s-a calificat, vineri, în 16-imile turneului de la Miami, după ce a dispus de grecoaica Maria Sakkari în trei seturi.

Bianca Andreescu, victorie uriaşă cu Maria Sakkari în turneul de la Miami

Bianca Andreescu (22 de ani, nr 31 WTA) a dispus în trei seturi de favorita numărul 7 a turneului Miami Open, grecoaica Maria Sakkari (27 de ani, locul 10 WTA), 5-7, 6-3, 6-4, scrie news.ro.

Reclamă

Partida a durat 3 ore şi 3 minute, iar Bianca va întâlni în 16-imile competiţiei pe învingătoarea dintre americanca Sofia Kenin şi ucraineana Anhelina Kalinina.

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur de la Miami

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur al turneului de la Miami. Meciul a avut nevoie de set decisiv, însă, la capătul celor 2 ore și 35 de minute, jucătoarea din Canada a ieșit învingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

Reclamă

Considerată favorită înainte de meci, Bianca Andreescu și-a respectat statutul, însă duelul a fost foarte echilibrat, cel puțin până în setul decisiv.

Sportiva din Canada a început foarte bine meciul și a controlat ostilitățile. Cu un break izbutit foarte devreme în set, Andreescu a preluat conducerea și nu a avut niciun fel de emoție în a pune capăt primului act, scor 6-3.

În setul al doilea, Emma Răducanu a reușit să-și ridice nivelul de joc, a fost mai hotărâtă și a greșit mai puțin în momentele importante. Astfel, tabela indica un 6-3, de data această în favoarea sportivei care reprezintă Marea Britanie.

Reclamă 4 / 0/3

Setul decisiv a fost iarăși la discreția Biancăi Andreescu. Mult mai sigură pe ea, jucătoarea din Canada a reușit două break-uri și a pus capăt meciului într-o manieră convingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

„Cred că am jucat foarte bine. Și Emma a jucat foarte bine. Eu am fost mult mai pozitivă. Cred că asta m-a ajutat să câștig azi. Și de asemenea puterea mea.

(N.r Despre „rivalitatea” cu Emma Răducanu şi despre faptul că ambele au câştigat US Open) Eu cred că asta este foarte mișto (n.r. – râde). Și ea s-a născut în Toronto. Cred că Emma poate să revină în Top 10 și sper să mai avem astfel de meciuri, a declarat Bianca Andreescu, într-un interviu în limba română, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi
WTA • 7 feb., 18:40
Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi! Calificare în sferturi, după o victorie fără drept de apel
Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep
WTA • 2 nov., 22:01
Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! Ce i-a transmis în limba română
Jessica Pegula, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor
WTA • 1 nov., 11:52
Jessica Pegula, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor! Maria Sakkari, aproape de surpriză la Cancun
Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor
WTA • 24 oct., 12:43
Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor! Cine îi ia locul finalistei de la Roland Garros