Închide meniul

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 19:04

Reclamă
Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Gabriela Perianu / Profimedia

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Dubla” va fi una foarte complicată, având în vedere faptul că norvegiencele sunt deținătoarele trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va avea două echipe calificate în „sferturile” Ligii, după ce Rapid a reușit să treacă de Krim Ljubljana. CSM București este și ea calificată și o va întâlni Team Esbjerg, formație din Danemarca.

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

După revenirea incredibilă din meciul retur cu Krim, giuleștencele și-au obținut locul printre cele mai bune 8 echipe din lume. Acum misiunea va fi si mai dificilă, dat fiind adversarul de alt calibru. Vipers este campioana en-titre și va face tot posibilul să acceadă în Final 4 pentru a-și putea apăra trofeul.

Meciul tur se va disputa pe 29 sau 30 aprilie, la București. Returul se joacă o săptămână mai târziu, pe 6 sau 7 mai.

Iată cum arată tabloul sferturilor de finală:

Reclamă

Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel: „Nu le-am dat nicio şansă, deşi atmosfera a fost perfectă!”

Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel, nu a întârziat să apară. Vedeta trupei din Germania susţine că atmosfera din Sala Polivalentă din Bucureşti a fost una de vis, însă „dulăii” nu au primit nicio şansă.

Dinamo a pierdut manşa tur a confruntării cu Kiel, din play-off-ul Ligii Campionilor. „Dulăii” au cedat cu scorul de 28-41, şi sunt ca şi eliminaţi din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Sander Sagosen a fost surprins de atmosfera creată de fanii dinamovişti, la meciul din Liga Campionilor. Vedeta de la Kiel susţine că nu se aştepta ca suporterii „dulăilor” să cânte pe tot parcurul meciului, chiar şi atunci când echipa favorita era condusă categoric pe tabelă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Sagosen a mai declarat că echipa sa, Kiel, nu i-a dat nicio şansă lui Dinamo. În acest context, norvegianul a mărturisit că îşi doreşte să câştige marele trofeu, la finalul competiţiei.

„A fost o atmosferă perfectă, cu un public gălăgios. Am jucat foarte bine şi nu le-am lăsat nicio șansă. Pentru noi a fost extraordinar. M-a uimit că au cântat tot timpul. La cum am jucat azi, ne putem gândi la câştigarea trofeului. Sper să o fac la ultimul meu an la Kiel”, a declarat Sander Sagosen, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și