Închide meniul

CSM București o va întâlni pe Team Esbjerg în „sferturile” Ligii Campionilor! Duel de „foc” între Cristina Neagu și Nora Mork

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 18:39

CSM București o va întâlni pe Team Esbjerg în sferturile” Ligii Campionilor! Duel de foc” între Cristina Neagu și Nora Mork

CSM București o va întâlni pe Team Esbjerg în „sferturile” Ligii Campionilor

Nora Mork, Esbjerg / Profimedia

CSM București o va întâlni pe Team Esbjerg în „sferturile” Ligii Campionilor! Vom avea parte de un duel de 5 stele între Cristina Neagu și Nora Mork, două dintre cele mai bune jucătoare din istoria handbalului feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul tur se va disputa pe 29 sau 30 aprilie, în Danemarca. Returul se joacă o săptămână mai târziu, pe 6 sau 7 mai, în sala Polivalentă din București.

CSM București o va întâlni pe Team Esbjerg în „sferturile” Ligii Campionilor! Duel de „foc” între Cristina Neagu și Nora Mork

Team Esbjerg, viecampioana Danemarcei, s-a calificat în „sferturile” Ligii după ce a trecut de Brest Bretagne în play-off. Danezele au câștigat ambele meciuri, 28-25 în tur, respectiv 27-24 în retur. Formația antrenată de Jesper Jensen traversează o forma excelentă în anul 2023, doar două înfrângeri în 20 de partide.

CSM București a mai întâlnit-o pe Esbjerg și anul trecut, tot în sferturile de finală. Atunci, danezele au avut câștig de cauză, după un duel dramatic, scor 53-52 la general.

Tabloul sferturilor de finală:

Reclamă

Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel: „Nu le-am dat nicio şansă, deşi atmosfera a fost perfectă!”

Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel, nu a întârziat să apară. Vedeta trupei din Germania susţine că atmosfera din Sala Polivalentă din Bucureşti a fost una de vis, însă „dulăii” nu au primit nicio şansă.

Dinamo a pierdut manşa tur a confruntării cu Kiel, din play-off-ul Ligii Campionilor. „Dulăii” au cedat cu scorul de 28-41, şi sunt ca şi eliminaţi din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Sander Sagosen a fost surprins de atmosfera creată de fanii dinamovişti, la meciul din Liga Campionilor. Vedeta de la Kiel susţine că nu se aştepta ca suporterii „dulăilor” să cânte pe tot parcurul meciului, chiar şi atunci când echipa favorita era condusă categoric pe tabelă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Sagosen a mai declarat că echipa sa, Kiel, nu i-a dat nicio şansă lui Dinamo. În acest context, norvegianul a mărturisit că îşi doreşte să câştige marele trofeu, la finalul competiţiei.

„A fost o atmosferă perfectă, cu un public gălăgios. Am jucat foarte bine şi nu le-am lăsat nicio șansă. Pentru noi a fost extraordinar. M-a uimit că au cântat tot timpul. La cum am jucat azi, ne putem gândi la câştigarea trofeului. Sper să o fac la ultimul meu an la Kiel”, a declarat Sander Sagosen, conform fanatik.ro.

Recomandări
  • CSM București o va întâlni pe Team Esbjerg în „sferturile” Ligii Campionilor
  • Duel de „foc” între Cristina Neagu și Nora Mork

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și