Închide meniul

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 19:04

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Gabriela Perianu / Profimedia

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Dubla” va fi una foarte complicată, având în vedere faptul că norvegiencele sunt deținătoarele trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va avea două echipe calificate în „sferturile” Ligii, după ce Rapid a reușit să treacă de Krim Ljubljana. CSM București este și ea calificată și o va întâlni Team Esbjerg, formație din Danemarca.

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

După revenirea incredibilă din meciul retur cu Krim, giuleștencele și-au obținut locul printre cele mai bune 8 echipe din lume. Acum misiunea va fi si mai dificilă, dat fiind adversarul de alt calibru. Vipers este campioana en-titre și va face tot posibilul să acceadă în Final 4 pentru a-și putea apăra trofeul.

Meciul tur se va disputa pe 29 sau 30 aprilie, la București. Returul se joacă o săptămână mai târziu, pe 6 sau 7 mai.

Iată cum arată tabloul sferturilor de finală:

Reclamă

Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel: „Nu le-am dat nicio şansă, deşi atmosfera a fost perfectă!”

Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel, nu a întârziat să apară. Vedeta trupei din Germania susţine că atmosfera din Sala Polivalentă din Bucureşti a fost una de vis, însă „dulăii” nu au primit nicio şansă.

Dinamo a pierdut manşa tur a confruntării cu Kiel, din play-off-ul Ligii Campionilor. „Dulăii” au cedat cu scorul de 28-41, şi sunt ca şi eliminaţi din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Sander Sagosen a fost surprins de atmosfera creată de fanii dinamovişti, la meciul din Liga Campionilor. Vedeta de la Kiel susţine că nu se aştepta ca suporterii „dulăilor” să cânte pe tot parcurul meciului, chiar şi atunci când echipa favorita era condusă categoric pe tabelă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Sagosen a mai declarat că echipa sa, Kiel, nu i-a dat nicio şansă lui Dinamo. În acest context, norvegianul a mărturisit că îşi doreşte să câştige marele trofeu, la finalul competiţiei.

„A fost o atmosferă perfectă, cu un public gălăgios. Am jucat foarte bine şi nu le-am lăsat nicio șansă. Pentru noi a fost extraordinar. M-a uimit că au cântat tot timpul. La cum am jucat azi, ne putem gândi la câştigarea trofeului. Sper să o fac la ultimul meu an la Kiel”, a declarat Sander Sagosen, conform fanatik.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și