Închide meniul

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 19:04

Reclamă
Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Gabriela Perianu / Profimedia

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Dubla” va fi una foarte complicată, având în vedere faptul că norvegiencele sunt deținătoarele trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va avea două echipe calificate în „sferturile” Ligii, după ce Rapid a reușit să treacă de Krim Ljubljana. CSM București este și ea calificată și o va întâlni Team Esbjerg, formație din Danemarca.

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Norvegiencele sunt deținătoarele trofeului

După revenirea incredibilă din meciul retur cu Krim, giuleștencele și-au obținut locul printre cele mai bune 8 echipe din lume. Acum misiunea va fi si mai dificilă, dat fiind adversarul de alt calibru. Vipers este campioana en-titre și va face tot posibilul să acceadă în Final 4 pentru a-și putea apăra trofeul.

Meciul tur se va disputa pe 29 sau 30 aprilie, la București. Returul se joacă o săptămână mai târziu, pe 6 sau 7 mai.

Iată cum arată tabloul sferturilor de finală:

Reclamă
Reclamă 4

Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel: „Nu le-am dat nicio şansă, deşi atmosfera a fost perfectă!”

Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel, nu a întârziat să apară. Vedeta trupei din Germania susţine că atmosfera din Sala Polivalentă din Bucureşti a fost una de vis, însă „dulăii” nu au primit nicio şansă.

Dinamo a pierdut manşa tur a confruntării cu Kiel, din play-off-ul Ligii Campionilor. „Dulăii” au cedat cu scorul de 28-41, şi sunt ca şi eliminaţi din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Sander Sagosen a fost surprins de atmosfera creată de fanii dinamovişti, la meciul din Liga Campionilor. Vedeta de la Kiel susţine că nu se aştepta ca suporterii „dulăilor” să cânte pe tot parcurul meciului, chiar şi atunci când echipa favorita era condusă categoric pe tabelă.

Reclamă

De asemenea, Sagosen a mai declarat că echipa sa, Kiel, nu i-a dat nicio şansă lui Dinamo. În acest context, norvegianul a mărturisit că îşi doreşte să câştige marele trofeu, la finalul competiţiei.

„A fost o atmosferă perfectă, cu un public gălăgios. Am jucat foarte bine şi nu le-am lăsat nicio șansă. Pentru noi a fost extraordinar. M-a uimit că au cântat tot timpul. La cum am jucat azi, ne putem gândi la câştigarea trofeului. Sper să o fac la ultimul meu an la Kiel”, a declarat Sander Sagosen, conform fanatik.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și