Închide meniul

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi, la Miami

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2023, 9:40

Reclamă

Carlos Alcaraz, locul 1 mondial, s-a calificat în optimi la Mastersul de la Miami, după ce a trecut de sârbul Dusan Lajovic în două seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz l-a învins pe Lajovic, locul 76 mondial, scor 6-0, 7-6 (5), după un meci care a durat o oră şi 31 de minute.

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi, la Miami

În optimi, Alcaraz va evolua cu americanul Tommy Paul, semifinalist la Australian Open, şi locul 19 mondial.

În optimi este şi rusul Daniil Medvedev, care a beneficiat de forfaitul slovacului Alex Molcan, locul 56 mondial.

Victorie pentru Bianca Andreescu

Bianca Andreescu s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Miami, dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, după ce a trecut de americanca Sofia Kenin cu 6-4, 6-4.

Reclamă

Andreescu, campioană la US Open în 2019, a avut nevoie de o oră şi 31 de minute pentru a obţine victoria şi are acum 4-1 în meciurile directe cu Kenin, pe care a mai învins-o chiar în Florida, în 2019, cu 6-3, 6-3, în turul secund.

În optimi, jucătoarea de origine română o va înfrunta pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, care a produs o surpriză prin victoria în faţa elveţiencei Belinda Bencic, a noua favorită, cu 7-6, 6-3.

Numărul doi mondial, belarusa Aryna Sabalenka, a trecut fără emoţii de cehoaica Marie Bouzkova cu 6-1, 6-2, campioana de la Australian Open având nevoie de doar 68 de minute pentru a-şi trece în cont calificarea în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Sabalenka are 19 victorii în 21 de meciuri în acest an, singurele eşecuri fiind suferite în duelurile cu Elena Rybakina şi Barbora Krejcikova.

În optimi la Miami Open, belarusa o va întâlni pe Krejcikova.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! Vezi toate știrile
Citește și