Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene! De la ce se trage suspendarea

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 22:24

Reclamă
Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene! De la ce se trage suspendarea

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene

Malcom Edjouma / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene! Managerul general al roș-albaștrilor susține că această suspendare se trage de la meciul FCSB – West Ham, din grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că reprezentantul FARE, prezent la acel meci, a notat în raport faptul că suporterii bucureștenilor au avut scandări rasiste. Astfel că FCSB va disputa fără suporteri următorul meci, de acasă, din cupele europene.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene

În plus, oficialul FCSB-ului a dezvăluit faptul că formația din Capitală va juca, meciul respectiv, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Pe Arcul de Triumf putem juca, dar e mic. Primul meci din cupele europene va fi fără fani. De la meciul cu West Ham (n.r. se trage suspendarea). S-au auzit nişte scandări, era meciul cu Rapid după şi s-a scandat…. Reprezentantul FARE, acest ninja, care nimeni nu ştie cine e, a spus că au fost scandări rasiste şi pentru asta (n.r. dat suspendarea).

S-a primit o etapă cu porţi închise. Vom juca pe Arcul de Triumf atunci. Ce sens are să jucăm pe Arena Naţională acel meci?”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

ÎCCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Marți, ÎCCJ a decis ca procesul, pentru palmares, dintre FCSB și CSA Steaua să se rejudece.

„Contează foarte mult (n.r. decizia), pentru că această decizie a venit datorită suporterilor, datorită Asociației Salvați Steaua. Este ceea ce am cerut noi în instanță. Mă bucur că au desființat toată sentința din apel. Să se rejudece de niște judecători care, cât de cât, cunosc fotbalul românesc și legea sportului.

Acum, oricare judecător ar putea să înțeleagă, pentru că o echipă care continuă în Liga 1 nu poate să piardă palmaresul sau ceea ce a muncit.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul 98′, cânt a preluat domnul Viorel Păunescu, n-a preluat un tanc, o mitralieră sau un avion, ca să poți să clasifici documentele. Dar am o înregistrare de la cineva, în care se spune că au pierdut documentele, vezi domne în ghilimele, între CSA și Viorel Păunescu.

Bun, în momentul în care tu preiei această societate, care și acea societate a lui Păunescu a fost înființată în 98’… Același lucru s-a întâmplat în 2003. Trebuia să înființezi o nouă societate și să preiei tot ce a luat domnul Păunescu. Domnul Păunescu, în momentul în care i-a dat acele hârtii, că în baza a 300.000 sau 500.000, cât a costat Neaga sau Aliuță…

După ce i-a luat pe jucătorii aceia, tu ai ajuns, la un moment dat, să nu mai ai bani să duci Steaua. O lăsasei pe locul 14. În momentul în care tu i-ai spus lui Gigi: «Bă, ți-o dau, dar trebuie să-ți faci o societate». El și-a făcut acea societate. Deci, practic, oamenii au văzut nereguli acolo și au spus: «Păi, ce ați făcut? Ați împărțit o continuitate și un palmares?»”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și