Închide meniul

Aryna Sabalenka, prima reacție după eșecul cu Sorana Cîrstea, de la Miami: ”Am primit câteva lecții în acest debut de sezon”

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2023, 8:13

Reclamă

Aryna Sabalenka a oferit prima reacție după eșecul cu Sorana Cîrstea, din sferturile de finală de la Miami (4-6, 4-6). Sorana e abia a treia jucătoare care o învinge pe sportiva din Belarus în acest an, după Krejcikova și Rybakina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cu siguranță nu a fost cel mai bun meci al meu. M-am luptat cu condițiile, căldura, umezeala. Am simțit că mingile au sărit prea mult și nu am putut să le controlez așa cum mi-aș fi dorit.

Aryna Sabalenka, prima reacție după eșecul cu Sorana Cîrstea, de la Miami

Am încercat însă să joc la cel mai bun nivel al meu până la ultimul punct. Însă nu am reușit să mă adaptez condițiilor. Data viitoare, va fi mai bine. Au fost câteva lecții pe care le-am primit în acest star de sezon. Încerc să învăț din ele, să mă resetez și să muncesc. Voi încerca să fac tot ce e posibil pentru a juca din nou la cel mai înalt nivel.

Cheia va fi să mă focusez pe mine, fără a băga în seamă ce se scrie în social media sau ce vorbesc alte persoane. Trebuie să fac lucrurile așa cum știu eu și cred că o să joc la același nivel sau poate chiar mai bine. Trebuie să muncesc din greu, să continui să progresez”, a spus Sabalenka, citată de eurosport.ro.

Când se va juca Petra Kvitova – Ekaterina Alexandrova

Meciul care stabilește adversara Soranei Cîrstea din semifinalele de la Miami, Petra Kvitova – Ekaterina Alexandrova, a fost amânat din cauza ploii. Duelul era programat inițial joi dimineața, de la ora 02:00.

Reclamă

Programul a fost astfel modificat și partida dintre Kvitova și Alexandrova se va disputa joi seară, de la ora 22:00 (ora României). Vestea este una bună pentru Sorana, care va câștiga niște ore în plus de odihnă, după victoria cu Aryna Sabalenka.

Modificările din program au adus prima semifinală, Elena Rybakina – Jessica Pegula, vineri dimineață, de la ora 03:30. Astfel că, cel mai probabil, semifinala Soranei Cîrstea se va disputa vineri seară, la o oră la care va fi ulterior anunțată.

Kvitova – Cîrstea 6-4 la ”directe”

Sorana așteaptă duelul cu una dintre cele două jucătoare, diferența fiind una mare. Cu Petra Kvitova s-a întâlnit de 10 ori, dubla deținătoare de Grand Slam fiind în avantaj (6-4), în timp ce cu Alexandrova nu a jucat niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

”Pe Petra o știu, este o mare campioană, suntem de aceeași vârstă și ne-am întâlnit de foarte multe ori. Am foarte mult respect pentru ea. De cealaltă parte, nu o știu pe Alexandrova foarte bine. Nu am jucat împotriva ei, nici nu cred că ne-am antrenat împreună.

E o diferență între o jucătoare pe care nu o cunosc și una pe care o cunosc foarte bine, dar și ea mă cunoaște bine pe mine. Voi încerca să mă odihnesc perioada următoare. Thomas (n.r. – Thomas Johansson) se va uita la meci și voi încerca să revin pe teren cu aceeași formă”, a spus Sorana Cîrstea, citată de Tennis Channel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și