Închide meniul
EXCLUSIV

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu: „Va conta foarte mult dacă acolo va fi un stăpân!”

Cosmin Olteanu Publicat: 30 martie 2023, 15:42

Reclamă
Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu: Va conta foarte mult dacă acolo va fi un stăpân!”

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu! În prezent, formația patronată de Gigi Becali se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute. În următoarea etapă de campionat, aceasta o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Hizo susține că, pentru a-și menține șansele la titlu, FCSB are nevoie de un om care să controleze totul, la echipă, din punct de vedere sportiv.

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Totodată, fostul mare antrenor al Rapidului este de părere că, în acest sezon, va fi o luptă strânsă pentru titlul de campioană.

„Părerea mea este că sunt cinci echipe care au șanse la titlu. Oricare poate să prindă un parcurs în care să câștige patru-cinci meciuri la rând. E destul de strâns acolo (n.r. în play-off), mai ales în primele trei sau în primele două.

Și Sepsi are șanse, dar e departe să poată să cucerească un titlu. FCSB… ca echipă, nu știu ce să spun. FCSB va conta foarte mult dacă acolo va fi un stăpân, un stăpân care să poată controla din punct de vedere sportiv, la asta mă refer”, a declarat Viorel Hizo, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

FCSB și-a adus un nou antrenor

FCSB l-a numit pe cipriotul Elias Charalambous, pe postul de antrenor principal. Însă, omul care va conduce antrenamentele formației roș-albastre va fi Mihai Pintilii.

„Era un băiat super ok, jucător de echipa națională a Ciprului, un caracter ok. Era băiat ca lumea, se integrase bine în vestiar, socializa. Nu excela ca fotbalist, era un jucător bun, fără să fie wow. N-am de unde să știu cum e ca antrenor.

Eu cred că știe unde a venit, abordarea lui Gigi va fi la fel și cu un străin. Oricum, și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»! Probabil contează foarte mult că e vorba de FCSB, se bate la campionat. Și cunoaște foarte bine campionatul României”, a declarat Marius Niculae, fostul coleg al lui Elias Charalambous, la FC Vaslui, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous, noul antrenor al FCSB-ului

Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, consideră că Elias Charalambous va fi doar un „valet”, la FCSB, urmând ca tot Gigi Becali să ia deciziile importante la formația bucureșteană.

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebune (n.r. râde)”a spus Adrian Porumboiu, recent, în exclusivitate, pentru AS.ro.

În primul meci pe banca FCSB-ului, Elias Charalambous o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat luni, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și