Închide meniul
EXCLUSIV

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu: „Va conta foarte mult dacă acolo va fi un stăpân!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 martie 2023, 15:42

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu: Va conta foarte mult dacă acolo va fi un stăpân!”

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu! În prezent, formația patronată de Gigi Becali se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute. În următoarea etapă de campionat, aceasta o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Hizo susține că, pentru a-și menține șansele la titlu, FCSB are nevoie de un om care să controleze totul, la echipă, din punct de vedere sportiv.

Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Totodată, fostul mare antrenor al Rapidului este de părere că, în acest sezon, va fi o luptă strânsă pentru titlul de campioană.

„Părerea mea este că sunt cinci echipe care au șanse la titlu. Oricare poate să prindă un parcurs în care să câștige patru-cinci meciuri la rând. E destul de strâns acolo (n.r. în play-off), mai ales în primele trei sau în primele două.

Și Sepsi are șanse, dar e departe să poată să cucerească un titlu. FCSB… ca echipă, nu știu ce să spun. FCSB va conta foarte mult dacă acolo va fi un stăpân, un stăpân care să poată controla din punct de vedere sportiv, la asta mă refer”, a declarat Viorel Hizo, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

FCSB și-a adus un nou antrenor

FCSB l-a numit pe cipriotul Elias Charalambous, pe postul de antrenor principal. Însă, omul care va conduce antrenamentele formației roș-albastre va fi Mihai Pintilii.

„Era un băiat super ok, jucător de echipa națională a Ciprului, un caracter ok. Era băiat ca lumea, se integrase bine în vestiar, socializa. Nu excela ca fotbalist, era un jucător bun, fără să fie wow. N-am de unde să știu cum e ca antrenor.

Eu cred că știe unde a venit, abordarea lui Gigi va fi la fel și cu un străin. Oricum, și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»! Probabil contează foarte mult că e vorba de FCSB, se bate la campionat. Și cunoaște foarte bine campionatul României”, a declarat Marius Niculae, fostul coleg al lui Elias Charalambous, la FC Vaslui, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous, noul antrenor al FCSB-ului

Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, consideră că Elias Charalambous va fi doar un „valet”, la FCSB, urmând ca tot Gigi Becali să ia deciziile importante la formația bucureșteană.

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebune (n.r. râde)”a spus Adrian Porumboiu, recent, în exclusivitate, pentru AS.ro.

În primul meci pe banca FCSB-ului, Elias Charalambous o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat luni, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
  • Viorel Hizo a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și