Închide meniul
Foto

Atmosferă de senzaţie la derby-ul Rapid – Farul! Fanii giuleşteni fac spectacol în tribune

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 22:12

Reclamă
Atmosferă de senzaţie la derby-ul Rapid – Farul! Fanii giuleşteni fac spectacol în tribune

Atmosferă de senzaţie la Rapid - Farul

Fanii Rapidului, la meciul cu Farul/ Antena Sport

Atmosferă de senzaţie la derby-ul dintre Rapid şi Farul, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1. Fanii giuleşteni fac spectacol în tribunele arenei, pe care au umplut-o până la refuz. Meciul consemnează duelul dintre Adrian Mutu şi Gică Hagi, golgheterii all-time ai naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este lider în Liga 1, cu 35 de puncte. De cealaltă parte, Rapid ocupă locul 5, cu 27 de puncte. În cazul unei victorii, giuleştenii ar egala-o pe rivala FCSB.

Atmosferă de senzaţie la Rapid – Farul! Fanii giuleşteni fac spectacol în tribune

Încă din primul minut al partidei, fanii celor de la Rapid au început să cânte în tribune. Suporterii au venit echipaţi şi cu torţe, pe care le-au aprins imediat după fluierul de start. Peluza în care se află fanii vişiniilor s-a umplut imediat de un nor greu de fum, cauzat de torţe (Vezi în galeria foto de la finalul articolului).

Arena din Giuleşti a fost umplută până la refuz, pentru derby-ul cu Farul. Fanii au venit în număr mare pentru a-şi susţine favoriţii, aşa cum o fac la fiecare meci. Rapid este una dintre echipele din Liga 1 care se bucură de o asistenţă mare la meciurile desfăşurate pe teren propriu.

Rapid a remizat cu CFR Cluj, în prima rundă de play-off. Giuleştenii au prestat un joc solid în Gruia, şi au avut şansa să plece cu toate cele trei puncte, însă jucătorii lui Adrian Mutu au ratat pe bandă rulantă.

Reclamă

De cealaltă parte, Farul a debutat cu o victorie în play-off. Trupa lui Gică Hagi a învins-o pe Sepsi, şi şi-a consolidat astfel primul loc din Liga 1.

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul! „Briliantul” susține că jucătorii săi trebuie să le acorde o atenție specială lui Adrian Mazilu și Denis Alibec.

Totodată, Adrian Mutu spune că speră ca Marko Dugandzic să marcheze din nou, pentru a-și păstra statutul de golgheter al Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un meci greu, un meci dificil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Știm ce ne așteaptă și ne dorim să câștigăm mâine.

Episodul cu fanii a trecut, nu mai are rost să vorbim despre el. Am avut ghinion în meciul de la Constanța. După părerea mea, rezultatul nu e meritat, dar nu avem ce face. Știm ce forță are Farul, știm cum joacă băieții, au jucători de mare talent. Vrem să ne luăm revanșa, vrem să ne facem meciul nostru, să ne îndeplinim noul nostru obiectiv și, pentru asta, avem nevoie de o victorie.

Noi jucăm, vrem să câștigăm, mergem tot timpul la victorie, vrem să facem fotbal, nu avem nimic de pierdut. Acest loc din play-off l-am meritat din plin și vrem să profităm de acest lucru, să vedem unde ajungem și să vedem la ce nivel suntem.

Presiunea mai mare este pe cei care au declarat că se luptă pentru titlu. Noi nu am declarat acest lucru, noi am spus că obiectivul este participarea în cupele europene. Cei care au declarat că se luptă pentru titlu au nevoie de o victorie, deci presiunea mai mare este pe ei. Va fi un meci spectaculos, cu siguranță”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și