Închide meniul

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul: „Atacă foarte bine spațiile!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 19:38

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul: Atacă foarte bine spațiile!”

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul

Adrian Mutu, la o conferință de presă/ Facebook Rapid

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul! „Briliantul” susține că jucătorii săi trebuie să le acorde o atenție specială lui Adrian Mazilu și Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși este conștient de puterea Farului, Adrian Mutu așteaptă o victorie din partea echipei sale.

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul

Totodată, Adrian Mutu spune că speră ca Marko Dugandzic să marcheze din nou, pentru a-și păstra statutul de golgheter al Ligii 1.

„Este un meci greu, un meci dificil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Știm ce ne așteaptă și ne dorim să câștigăm mâine.

Episodul cu fanii a trecut, nu mai are rost să vorbim despre el. Am avut ghinion în meciul de la Constanța. După părerea mea, rezultatul nu e meritat, dar nu avem ce face. Știm ce forță are Farul, știm cum joacă băieții, au jucători de mare talent. Vrem să ne luăm revanșa, vrem să ne facem meciul nostru, să ne îndeplinim noul nostru obiectiv și, pentru asta, avem nevoie de o victorie.

Reclamă

Noi jucăm, vrem să câștigăm, mergem tot timpul la victorie, vrem să facem fotbal, nu avem nimic de pierdut. Acest loc din play-off l-am meritat din plin și vrem să profităm de acest lucru, să vedem unde ajungem și să vedem la ce nivel suntem.

Presiunea mai mare este pe cei care au declarat că se luptă pentru titlu. Noi nu am declarat acest lucru, noi am spus că obiectivul este participarea în cupele europene. Cei care au declarat că se luptă pentru titlu au nevoie de o victorie, deci presiunea mai mare este pe ei. Va fi un meci spectaculos, cu siguranță”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul.

Adrian Mutu: „Dugandzic trebuie să dea goluri să se mențină pe această poziție!”

„Dugandzic este în acest moment golgheterul campionatului, trebuie să dea goluri să se mențină pe această poziție, altfel vin ceilalți din spate.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că Gică are jucători cu care să îi înlocuiască pe cei acccidentați fără probleme. Nu stau să mă gândesc la lucrul ăsta. Credeți-mă, știm puterea Farului, nu despre asta e vorba. Vor veni la victorie, dar vom opune rezistență și vom încerca să câștigăm meciul.

Avem și noi accidentații noștri, avem și jucători care au fost la loturile naționale, care au fost pe drumuri, dar eu cred că mâine putem alinia un 11 care să câștige acest meci.

Farul și-a schimbat puțin stilul de joc. Dacă înainte se baza foarte mult pe o posesie îndelungată, acum cred că se bazează pe contraatac. Atât Mazilu, cât și Alibec atacă foarte bine spațiile, la lucrul ăsta trebuie să fim atenți”, a mai spus Adrian Mutu.

Rapid – Farul este programat pentru sâmbătă, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Victor Angelescu: „Matematic, sunt șanse la titlu!”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a spus că se așteaptă la un meci greu cu Farul și că, deși matematic Rapid are șanse la titlu, obiectivul echipei este să se claseze pe un loc de cupe europene.

„Este un meci foarte greu, ocupanta locului 1. Am mai jucat cu ei de curând. Știm, sunt o echipă foarte bună. Sper să arătăm bine și să câștigăm, pentru că jucăm acasă.

Matematic, sunt șanse la titlu. Dar pe mine mă interesează să ne clasăm pe o poziție care să ne permită să mergem în cupele europene. Dacă vom avea meciuri foarte bune, de ce nu? Dar, în momentul de față, nu este un obiectiv pentru noi”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și