Închide meniul

Mihai Stoica, mulțumit de rezultatul de la Rapid – Farul: „Mi-a sărit un pic inima din piept!”

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 15:46

Reclamă
Mihai Stoica, mulțumit de rezultatul de la Rapid – Farul: Mi-a sărit un pic inima din piept!”

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat mulțumit de rezultatul de la Rapid – Farul, scor 1-1. Managerul general de la FCSB o consideră pe Farul o rivală în lupta la titlu, motiv pentru care s-a bucurat că „marinarii” nu au plecat cu toate punctele din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 30 de puncte, înainte de meciul din runda a doua a play-off-ului cu Sepsi. Duelul de la Sfântu Gheorghe va avea loc luni, de la ora 20:30.

Mihai Stoica, mulțumit de rezultatul de la Rapid – Farul: „Mi-a sărit un pic inima din piept!”

Totodată, oficialul de la FCSB a recunoscut că a avut mari emoții la ocazia ratată de Enes Sali. Fotbalistul de la Farul a avut o ocazie uriașă pe finalul meciului din Giulești.

„Rezultatul mi-a convenit. Mi-ar fi convenit și un alt rezultat, dar era aproape imposibil de realizat. Doar dacă ar fi marcat Dugandzic golul doi, dar era prea mult.

Pot să spun că mi-a sărit un pic inima din piept, dar Horațiu Moldovan a avut o intervenție la șutul lui Sali”, a spus Mihai Stoica, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Elias Charalambous, declarație surprinzătoare: „Eu iau toate deciziile! Gigi Becali lasă antrenorul să-și facă treaba”

Elias Charalambous a oferit o declarație surprinzătoare. Noul antrenor de la FCSB consideră că el va lua deciziile la echipă, iar Gigi Becali îi dă mână liberă în acest sens.

FCSB ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute până acum. CFR Cluj și Farul sunt cele două echipe clasate mai sus, cu 33, respectiv 36 de puncte.

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Reclamă

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Charalambous.

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:00

VIDEOProgramul de joi al românilor prezenţi la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Eliza Samara s-a calificat în turul 2

16:51

Dinamo a prezentat oficial un jucător de la Sassuolo! „Câinii”, lovitură după lovitură pe piața transferurilor

16:41

Paulo Fonseca a fost prezentat oficial de AC Milan! Portughezul este noul antrenor al rossonerilor

16:38

VideoImagini inedite cu Edi Iordănescu la biserica din Wurzburg, cu o zi înainte de startul EURO 2024! Ce cadou a primit selecţionerul

16:33

Rafael Nadal nu va juca la Wimbledon 2024! Unde va evolua spaniolul în perioada următoare: „E cel mai bine pentru corpul meu”

16:23

„Iubesc foarte mult FCSB” Atacantul care i-a fost propus în direct lui Gigi Becali a recunoscut totul! Dezvăluirea surprinzătoare

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și