Închide meniul

Mihai Stoica, mulțumit de rezultatul de la Rapid – Farul: „Mi-a sărit un pic inima din piept!”

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 15:46

Reclamă
Mihai Stoica, mulțumit de rezultatul de la Rapid – Farul: Mi-a sărit un pic inima din piept!”

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat mulțumit de rezultatul de la Rapid – Farul, scor 1-1. Managerul general de la FCSB o consideră pe Farul o rivală în lupta la titlu, motiv pentru care s-a bucurat că „marinarii” nu au plecat cu toate punctele din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 30 de puncte, înainte de meciul din runda a doua a play-off-ului cu Sepsi. Duelul de la Sfântu Gheorghe va avea loc luni, de la ora 20:30.

Mihai Stoica, mulțumit de rezultatul de la Rapid – Farul: „Mi-a sărit un pic inima din piept!”

Totodată, oficialul de la FCSB a recunoscut că a avut mari emoții la ocazia ratată de Enes Sali. Fotbalistul de la Farul a avut o ocazie uriașă pe finalul meciului din Giulești.

„Rezultatul mi-a convenit. Mi-ar fi convenit și un alt rezultat, dar era aproape imposibil de realizat. Doar dacă ar fi marcat Dugandzic golul doi, dar era prea mult.

Pot să spun că mi-a sărit un pic inima din piept, dar Horațiu Moldovan a avut o intervenție la șutul lui Sali”, a spus Mihai Stoica, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Elias Charalambous, declarație surprinzătoare: „Eu iau toate deciziile! Gigi Becali lasă antrenorul să-și facă treaba”

Elias Charalambous a oferit o declarație surprinzătoare. Noul antrenor de la FCSB consideră că el va lua deciziile la echipă, iar Gigi Becali îi dă mână liberă în acest sens.

FCSB ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute până acum. CFR Cluj și Farul sunt cele două echipe clasate mai sus, cu 33, respectiv 36 de puncte.

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Reclamă 4 / 0/3

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și