Închide meniul

Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare. Decizia pronunţată înaintea meciulului din semifinalele Cupei Franţei

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 aprilie 2023, 21:18

Reclamă
Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare. Decizia pronunţată înaintea meciulului din semifinalele Cupei Franţei

Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare

Au fost incidente la meciul Strasbourg - Lyon / Profimediaimages

Doi suporteri ai echipei de fotbal Olympique Lyon au fost condamnaţi luni la doi ani de închisoare în urma incidentelor petrecute pe stadionul Groupama, în ziua de 14 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentele au avut loc după ce Olympique Lyon a pierdut meciul disputat acasă, cu Strasbourg, scor 1-2, în etapa a 19-a din Ligue 1. În total, patru persoane au fost condamnate pentru violenţe comise împotriva forţelor de securitate.

Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare

Tribunalul penal din Lyon a condamnat un student de 22 de ani la 10 luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare. În instanţă, acesta a recunoscut că a lovit un polţist CRS. Un al doilea tânăr a fost condamnat la opt luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare, anunţă news.ro.

Alţi doi susţinători au primit pedepse de opt luni de închisoare cu suspendare. Cei patru bărbaţi au fost, de asemenea, amendaţi cu câte 1.500 de euro fiecare. De asemenea, aceştia vor fi interzişi de pe stadion timp de doi ani, cu obligaţia să se prezinte la un departament de poliţie în timpul meciurilor echipei Olympique Lyon.

Jucătorii lui Laurent Blanc au remizat în trei dintre ultimele patru partide din Ligue 1 şi sunt pe locul 9 în clasament. Ieşită din cursa pentru titlu, Lyon este în cărţi pentru câştigarea Cupei Franţei. Miercuri, de la ora 22:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, OL are duel în semifinale cu Nantes.

Reclamă

Jaouen Hadjam, scos din lotul lui Nantes din cauza Ramadanului

Jaouen Hadjam a fost scos din lotul lui Nantes din cauza Ramadanului. Fundaşul de 20 de ani, de origine musulmană, a refuzat să se oprească din a ţine post „negru”. A fost motivul pentru care antrenorului semifinalistei din Cupa Franţei a decis să nu se mai bazeze pe el.

Antoine Kombouare a şi explicat de ce a luat această decizie controversată. A ţinut să insiste că se va baza numai pe jucătorii care mănâncă şi beau apă înaintea meciurilor. A precizat însă, în faţa jurnaliştilor, că nu l-a pedepsit pe tânărul fotbalist.

Jaouen? Nu există controverse. Este alegerea lui și o respect. Aceasta nu este o pedeapsă, dar am un cadru. În timpul săptămânii, nu există probleme cu jucătorii care postesc. Sunt gata să-i susțin dacă este nevoie. Știm că nu este o perioadă ușoară.

Reclamă 4 / 0/3

Dar în ziua meciului, nu ar trebui să postești. Iar cei care postesc nu sunt în echipă. Nu vreau să se rănească„, a declarat antrenorul Antoine Kombouare, potrivit dailymail.co.uk.

Hadjam a ajuns la Nantes în luna ianuarie. A fost transferat de la Paris FC şi a jucat deja în 9 partide. Nici nu a vrut să audă să renunţe la a ţine Ramadanul.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Presa din Spania anunţă că Ianis Hagi va fi titular 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli Vezi toate știrile
Citește și