Închide meniul

Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare. Decizia pronunţată înaintea meciulului din semifinalele Cupei Franţei

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 aprilie 2023, 21:18

Reclamă
Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare. Decizia pronunţată înaintea meciulului din semifinalele Cupei Franţei

Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare

Au fost incidente la meciul Strasbourg - Lyon / Profimediaimages

Doi suporteri ai echipei de fotbal Olympique Lyon au fost condamnaţi luni la doi ani de închisoare în urma incidentelor petrecute pe stadionul Groupama, în ziua de 14 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentele au avut loc după ce Olympique Lyon a pierdut meciul disputat acasă, cu Strasbourg, scor 1-2, în etapa a 19-a din Ligue 1. În total, patru persoane au fost condamnate pentru violenţe comise împotriva forţelor de securitate.

Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare

Tribunalul penal din Lyon a condamnat un student de 22 de ani la 10 luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare. În instanţă, acesta a recunoscut că a lovit un polţist CRS. Un al doilea tânăr a fost condamnat la opt luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare, anunţă news.ro.

Alţi doi susţinători au primit pedepse de opt luni de închisoare cu suspendare. Cei patru bărbaţi au fost, de asemenea, amendaţi cu câte 1.500 de euro fiecare. De asemenea, aceştia vor fi interzişi de pe stadion timp de doi ani, cu obligaţia să se prezinte la un departament de poliţie în timpul meciurilor echipei Olympique Lyon.

Jucătorii lui Laurent Blanc au remizat în trei dintre ultimele patru partide din Ligue 1 şi sunt pe locul 9 în clasament. Ieşită din cursa pentru titlu, Lyon este în cărţi pentru câştigarea Cupei Franţei. Miercuri, de la ora 22:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, OL are duel în semifinale cu Nantes.

Reclamă

Jaouen Hadjam, scos din lotul lui Nantes din cauza Ramadanului

Jaouen Hadjam a fost scos din lotul lui Nantes din cauza Ramadanului. Fundaşul de 20 de ani, de origine musulmană, a refuzat să se oprească din a ţine post „negru”. A fost motivul pentru care antrenorului semifinalistei din Cupa Franţei a decis să nu se mai bazeze pe el.

Antoine Kombouare a şi explicat de ce a luat această decizie controversată. A ţinut să insiste că se va baza numai pe jucătorii care mănâncă şi beau apă înaintea meciurilor. A precizat însă, în faţa jurnaliştilor, că nu l-a pedepsit pe tânărul fotbalist.

Jaouen? Nu există controverse. Este alegerea lui și o respect. Aceasta nu este o pedeapsă, dar am un cadru. În timpul săptămânii, nu există probleme cu jucătorii care postesc. Sunt gata să-i susțin dacă este nevoie. Știm că nu este o perioadă ușoară.

Reclamă 4 / 0/3

Dar în ziua meciului, nu ar trebui să postești. Iar cei care postesc nu sunt în echipă. Nu vreau să se rănească„, a declarat antrenorul Antoine Kombouare, potrivit dailymail.co.uk.

Hadjam a ajuns la Nantes în luna ianuarie. A fost transferat de la Paris FC şi a jucat deja în 9 partide. Nici nu a vrut să audă să renunţe la a ţine Ramadanul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și