Închide meniul

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican! Anunțul postat înaintea duelului cu FC Argeș

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 12:16

Reclamă
Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican! Anunțul postat înaintea duelului cu FC Argeș

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican/ Facebook Botoșani

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoica, înaintea duelului cu FC Argeș. Anunțul a fost postat de oficialii clubului moldovean, pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul Municipal din Botoșani a fost afectat de condițiile meteo din ultima vreme, din regiune.

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican

Botoşani a anunţat, vineri, că pentru ca partida cu FC Argeş, de duminică, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, terenul este deszăpezit de reprezentanţi ai Direcţiei pentru Sport şi Agrement şi de deţinuţi de la Penitenciarul Botoşani.

“FC Botoşani face tot posibilul pentru ca partida de duminică, de la ora 15:30, împotriva celor de la FC Argeş, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Tocmai de aceea, colegii de la Direcţia pentru Sport şi Agrement, alături de 30 de deţinuţi ai Penitenciarului Botoşani, au început să deszăpezească gazonul încă de la primele ore ale dimineţii. Mulţumim tuturor pentru ajutorul acordat!”, a notat clubul din Botoşani, pe contul oficial de Facebook.

De asemenea, oficialii celor de la Botoșani au postat și un filmuleț pe conturile oficiale de socializare, în care se poate observa cum deținuții curăță suprafața de joc pentru duelul cu FC Argeș.

Reclamă

Echipa FC Botoşani va întâlni FC Argeş, duminică, pe teren propriu, de la ora 15.30, în etapa a treia a play-out-ului Superligii.

Valeriu Iftime propune doi jucători de la Botoşani la FCSB

Valeriu Iftime propune doi jucători de la echipa sa, Botoşani, la FCSB. Patronul moldovenilor susţine că fundaşii centrali, Mutombo şi Junior Pius, sunt mai buni decât Joyskim Dawa, titularul din defensiva roş-albaştrilor. În acest contet, Iftime a declarat că la finalul sezonului, este deschis să poarte negocieri cu Gigi Becali pentru transferul celor doi.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime susţine că este dipus să-i vândă pe Mutombo şi Junior Pius la finalul sezonului. Patronul de la Botoşani susţine că Pius este mai inteligent în joc decât Joyskim Dawa, cel care este titular de bază la FCSB.

De asemenea, Iftime susţine că îşi doreşte să îi vândă pe cei doi la finelele stagiunii, deoarece fundaşii traversează un moment bun.

„Am doi fundași buni, dar trebuie să-i creștem până la vară. Mă refer la Mutombo și Junior Pius. O să-i vedeți. Cred că Junior Pius e un pic mai fotbalist sau mai deștept decât Dawa. Știe ceva mai mult fotbal și au cam aceeași vârstă.

Din vară, discutăm. Eu le dau drumul jucătorilor, dacă am oferte bune. Eu le fac doi ani de contract la mine. În primele 6 luni se obișnuiesc cu România, în următoarele 6 luni joacă, iar dacă în următoarele 6 nu i-am vândut, i-am pierdut”, a declarat Valeriu Iftime, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și