Închide meniul

Valeriu Iftime propune doi jucători de la Botoşani la FCSB: „Un pic mai fotbalist ca Dawa!”

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 21:29

Reclamă
Valeriu Iftime propune doi jucători de la Botoşani la FCSB: „Un pic mai fotbalist ca Dawa!

Valeriu Iftime propune doi jucători de la Botoşani la FCSB

Valeriu Iftime, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Valeriu Iftime propune doi jucători de la echipa sa, Botoşani, la FCSB. Patronul moldovenilor susţine că fundaşii centrali, Mutombo şi Junior Pius, sunt mai buni decât Joyskim Dawa, titularul din defensiva roş-albaştrilor. În acest contet, Iftime a declarat că la finalul sezonului, este deschis să poarte negocieri cu Gigi Becali pentru transferul celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a transferat, de-a lungul timpului, mai mulţi jucători de la Botoşani. Din lotul actual, Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma au fost aduşi de Gigi Becali de la formaţia patronată de Valeru Iftime.

Valeriu Iftime propune doi jucători de la Botoşani la FCSB

Valeriu Iftime susţine că este dipus să-i vândă pe Mutombo şi Junior Pius la finalul sezonului. Patronul de la Botoşani susţine că Pius este mai inteligent în joc decât Joyskim Dawa, cel care este titular de bază la FCSB.

De asemenea, Iftime susţine că îşi doreşte să îi vândă pe cei doi la finelele stagiunii, deoarece fundaşii traversează un moment bun.

„Am doi fundași buni, dar trebuie să-i creștem până la vară. Mă refer la Mutombo și Junior Pius. O să-i vedeți. Cred că Junior Pius e un pic mai fotbalist sau mai deștept decât Dawa. Știe ceva mai mult fotbal și au cam aceeași vârstă.

Reclamă

Din vară, discutăm. Eu le dau drumul jucătorilor, dacă am oferte bune. Eu le fac doi ani de contract la mine. În primele 6 luni se obișnuiesc cu România, în următoarele 6 luni joacă, iar dacă în următoarele 6 nu i-am vândut, i-am pierdut”, a declarat Valeriu Iftime, conform digisport.ro.

Junior Pius a fost transferat de Botoşani în luna martie a acestui an, din postura de jucător liber de contract. De cealaltă parte, Mutombo a fost adus de formaţia moldoveană în iarnă, şi a bifat deja 11 meciuri pentru trupa lui Flavius Stoican.

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid, fiind fascinat de atmosfera şi de clubul din Giuleşti. Patronul de la Botoşani susţine că nu este lăsat să îşi îndeplinească obiectivele la formaţia sa, având de gând să construiască o arenă nouă în Moldova. În acest context, Iftime a declarat că ar fi dispus să investească la trupa lui Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

„I-am spus primarului de aici, care e un băiat minunat. Aş face stadion cu 8.000 de locuri, frumos, cochet. Aş da milioane de euro, dar măcar o fac pentru oamenii noştri din Botoşani. Oameni care cântă, frumuseţe, spectacol, dar aşa… E un stadion lăbârţat (n.r. – actuala arenă). Ăia de la peluză nu văd stadionul, dacă mai sunt şi la vârsta a doua… Aşa, mai bine e acasă ca să vezi meciul. Nimeni nu înţelege. Asta mă doare pe mine. Eu tot mai sper. Eu pot mâine să mă las. Mi-ar arăta obrazul vreo 10 pe stradă şi 15 mi-ar spune <<Eşti deştept că te-ai lăsat de prostia asta>>. Aş vrea enorm să văd stadionul nou la Botoşani.

S-ar produce iubirea asta, rumoare, cum e la Rapid. E senzaţional acolo! Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid <<Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici>>. Pe cuvântul meu. Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid. Contribui cu ceva la frumuseţea aia şi cu două milioane face ceva Rapidul în plus, ceva incredibil. Pe Dan Şucu nu-l cunosc, am zis o ipoteză acum.

Mă gândesc la Dinamo, o echipă care are vlagă, are spectatori. La fotbal marea avere a fotbalului sunt spectatorii”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sptfm.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și