Închide meniul

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican! Anunțul postat înaintea duelului cu FC Argeș

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 12:16

Reclamă
Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican! Anunțul postat înaintea duelului cu FC Argeș

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican/ Facebook Botoșani

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoica, înaintea duelului cu FC Argeș. Anunțul a fost postat de oficialii clubului moldovean, pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul Municipal din Botoșani a fost afectat de condițiile meteo din ultima vreme, din regiune.

Deținuții de la Penitenciarul din Botoșani deszăpezesc arena trupei lui Flavius Stoican

Botoşani a anunţat, vineri, că pentru ca partida cu FC Argeş, de duminică, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, terenul este deszăpezit de reprezentanţi ai Direcţiei pentru Sport şi Agrement şi de deţinuţi de la Penitenciarul Botoşani.

“FC Botoşani face tot posibilul pentru ca partida de duminică, de la ora 15:30, împotriva celor de la FC Argeş, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Tocmai de aceea, colegii de la Direcţia pentru Sport şi Agrement, alături de 30 de deţinuţi ai Penitenciarului Botoşani, au început să deszăpezească gazonul încă de la primele ore ale dimineţii. Mulţumim tuturor pentru ajutorul acordat!”, a notat clubul din Botoşani, pe contul oficial de Facebook.

De asemenea, oficialii celor de la Botoșani au postat și un filmuleț pe conturile oficiale de socializare, în care se poate observa cum deținuții curăță suprafața de joc pentru duelul cu FC Argeș.

Reclamă

Echipa FC Botoşani va întâlni FC Argeş, duminică, pe teren propriu, de la ora 15.30, în etapa a treia a play-out-ului Superligii.

Valeriu Iftime propune doi jucători de la Botoşani la FCSB

Valeriu Iftime propune doi jucători de la echipa sa, Botoşani, la FCSB. Patronul moldovenilor susţine că fundaşii centrali, Mutombo şi Junior Pius, sunt mai buni decât Joyskim Dawa, titularul din defensiva roş-albaştrilor. În acest contet, Iftime a declarat că la finalul sezonului, este deschis să poarte negocieri cu Gigi Becali pentru transferul celor doi.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime susţine că este dipus să-i vândă pe Mutombo şi Junior Pius la finalul sezonului. Patronul de la Botoşani susţine că Pius este mai inteligent în joc decât Joyskim Dawa, cel care este titular de bază la FCSB.

De asemenea, Iftime susţine că îşi doreşte să îi vândă pe cei doi la finelele stagiunii, deoarece fundaşii traversează un moment bun.

„Am doi fundași buni, dar trebuie să-i creștem până la vară. Mă refer la Mutombo și Junior Pius. O să-i vedeți. Cred că Junior Pius e un pic mai fotbalist sau mai deștept decât Dawa. Știe ceva mai mult fotbal și au cam aceeași vârstă.

Din vară, discutăm. Eu le dau drumul jucătorilor, dacă am oferte bune. Eu le fac doi ani de contract la mine. În primele 6 luni se obișnuiesc cu România, în următoarele 6 luni joacă, iar dacă în următoarele 6 nu i-am vândut, i-am pierdut”, a declarat Valeriu Iftime, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng!” Un jucător de la Petrolul a cedat, după s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și