Închide meniul

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul: „O să mă gândesc până mâine”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2023, 19:55

Reclamă
Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul: „O să mă gândesc până mâine

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni

Nicolae Dică / Profimediaimages

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul. Dică spune că se va gândi şi că marţi va lua decizia finală dacă va continua la Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a spus că nu vrea să stea într-un loc unde doar el mai crede că echipa se poate salva de la retrogradare.

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul

Ne-a bătut Budi cu o execuție senzațională. Nu am reușit să facem o partidă bună, să revenim, să ajungem cu mingea în 30 de metri.

În ultimii 30 de metri nu am reușit să punem probleme. Am arătat ca o echipă ca și retrogradată. Ok, am primit și noi un gol, dar să dăm și noi. Am arătat foarte rău. De la vorbe la fapte e cale lungă. Degeaba vorbim dacă nu facem pe teren. Astăzi am fost slabi. M-am bucurat la început, că în primele 9 etape eram pe drumul cel bun.

Nu știu, o să ajung acasă și o să mă gândesc ce decizie voi lua. Nu vreau ca doar eu să îmi doresc rămânerea în Liga 1. Pentru mine e important că am venit. Am avut curaj. În nouă etape am arătat un fotbal bun.

Reclamă

O să mă gândesc acasă, să văd ce decizie voi lua. Nu sunt antrenorul care să vină și să-și dorească, iar jucătorii nu””, a spus Nicolae Dică, după Petrolul – Mioveni 2-0.

Petrolul Ploieşti a învins luni, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. Budescu a deschis scorul în minutul 10, cu un şut superb, din afara careului. În minutul 24 Budescu a centrat de pe dreapta şi Mathaus a înscris cu o lovitură de cap, stabilind scorul final.

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu, gol de senzaţie în Petrolul – Mioveni

Constantin Budescu a marcat un gol de senzaţie în meciul Petrolul – Mioveni, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani a reuşit o „bijuterie” de execuţie, cu care a deschis scorul pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. „Budi” a dat lovitura în minutul 10, după centrarea lui Seniko Doua. Decarul „lupilor” a reluat din prima, din afara careului, şi nu i-a dat nicio şansă lui Greab.

Constantin Budescu a trimis mingea spre vinclu şi a sărbătorit alături de coechipieri. A fost al doilea gol pe care l-a marcat după revenirea la Petrolul. Nu mai înscrisese din luna octombrie, din victoria cu 2-0 cu FC Argeş.

Budescu a încheiat şi „seceta” prahovenilor, de acasă, împotriva lui CS Mioveni. Petrolul avea nu mai puţin de patru meciuri în care nu reuşise să înscrie în poarta echipei antrenate în prezent de Nicolae Dică.

Starul galben-albaştrilor le-a răspuns astfel în stilul caracteristic pentru criticii săi. Budescu a fost arătat cu degetul, în acest an, că are mai multe kilograme în plus.

Petrolul a câştigat cu acelaşi scor, 1-0, ultimele trei partide din Liga 1. Le-a învins pe FC Argeş, UTA şi FC U Craiova 1948. Aşa a ajuns, înaintea acestei etape, pe locul secund în play-out.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” Vezi toate știrile
Citește și