Închide meniul

Combate Global a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Bătaie pe bune din Miami

Florian Ceafalău Publicat: 16 aprilie 2023, 9:15 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 17:36

Reclamă
Combate Global a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Bătaie pe bune din Miami

Evenimentul începe la ora 05:00 ora României și are la start luptători din mai multe țări din Americi. Mexic, SUA, Chile, Cuba, Costa Rica și Irlanda sunt țările reprezentate la acest eveniment.

Combate Global a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gala din Miami a avut nu mai puțin de 8 meciuri profesioniste de arte marțiale mixte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul a avut la start luptători din mai multe țări. Mexic, SUA, Chile, Cuba, Costa Rica și Irlanda sunt țările reprezentate la acest eveniment.

Combate Global a fost live  în AntenaPLAY

Stirea iniţială.

Combate Global a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

În main event se bat Ovidio Bojorquez din Mexic și Georgie Medina din SUA. De asemenea, un alt duel SUA – Mexic e în co-main event, acolo unde se bat două fete. Kayla Hracho și Daniela Hernandez.

Reclamă

Un alt luptător interesant este Kyle Estrada. Americanul a luptat de-a lungul timpului în gale puternice ca Belaltor sau Bamma.

Iată mai jos fight cardul galei:

1. Gerardo Graniel Mexic 10-4 vs Kyle Estrada SUA 12-7
2. Alfrego Ruelas Mexic 4-4 vs Samuel Alvarez SUA 7-6
3. Kristina Pettigrew SUA 3-2 vs Claudia Zamora SUA 5-3
4. Enzo Perez Cuba 2-3 vs Jose Castro Costa Rica 1-0
5. Dee Begley Irlanda 3-2 vs Hannah Guy SUA 4-2
6. Claudia Villalobos Chile 1-0 vs Ruby Mesu SUA 0-0
7. Kayla Hracho SUA 4-4 vs Daniela Hernandez 4-0 Mexic
8. Ovidio Bojorquez Mexic 4-1 vs Georgie Medina SUA 2-1

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” Vezi toate știrile
Citește și